Celebrity

1. října 2023 20:11

Vanesa Havlíková

Eva Hecko Perkausová prozradila pohlaví druhého miminka. Znala ho díky vlastnímu snu

Rozhovor s Evou Perkausovou

Moderátorka CNN Prima NEWS Eva Perkausová (29) se stala maminkou v listopadu uplynulého roku, když přivedla na svět syna Killiana. Zpráva o druhém těhotenství po tak krátké době byla pro řadu lidí velkým překvapením. Nyní si Eva pro diváky televizních obrazovek Prima připravila další překvapení. V pořadu Showtime totiž exkluzivně prozradila pohlaví druhého miminka.

Už v minulosti se Eva v rozhovoru svěřila, že by si vnitřně přála mít chlapce a dívku. „Řeknu klišé, které je ale pravdivé. Ať to bude, co to bude, hlavně ať je miminko zdravé,“ svěřila se moderátorka.  Přesto měla své skromné přání. „V hloubi duše si říkám, že by bylo fajn mít chlapečka i holčičku. Bylo by to opravdu hezké. Ale i kdyby to byl chlapeček, tak to budou takoví moji dva kluci,“ dodala tvář Hlavních zpráv.

Stejně jako když Eva čekala prvního potomka, rozhodla se zprávu o pohlaví miminka exkluzivně odhalit během vysílání pořadu Showtime. „Na dnešek jsem měla sen, že to bude chlapeček, takže jsem z toho zmatená,“ prozradila hned v úvodu reportáže Eva Perkausová, která si původně myslela, že bude mít spíš holčičku. Byla dokonce tak nervózní, že před odhalením pohlaví miminka tři noci pořádně nespala.

Je to modrá!

Manžel Evy Perkausové, Ivan Hecko, tipoval spíše chlapečka. S humorem ale oba přiznali, že Eva bude prý rodit tak dlouho, než se jí narodí holčička. K odhalení došlo v den Ivanových narozenin, měl tedy dvojnásobné překvapení a radost. Měl tu možnost vhodit do mísy substanci, a tak se z bílého dýmu po chvilce stal modrý! Následovalo objímání a polibek s milovanou manželkou a brzy dvojnásobnou maminkou.

„Nevadí, bude další,“ zavtipkoval pak Ivan Hecko, protože na vysněnou holčičku si Eva ještě bude muset počkat. „Holčička bude příště, budeme mít dva chlapečky, budeme mít dva prďáky doma!“ zaradovala se.

Čtěte také: Eva Perkausová bude dvojnásobnou maminkou. Těhotenství oznámila v televizi

Zpráva o druhém těhotenství Perkausovou překvapila

To, že je moderátorka opět těhotná, vyšlo na povrch v polovině září. Tehdy Perkausová prozradila, že je již v šestém měsíci těhotenství. Přestože bylo druhé miminko plánované, byli s manželem lehce překvapení.

Nejvíce je překvapilo, jak rychle od prvního porodu se Evě podařilo opět otěhotnět. „Už dříve jsem říkala, že bych si přála dvě děti blízko u sebe. Vyšlo mi to,“ uvedla moderátorka. Těhotenské bříško se jí povedlo opravdu dobře maskovat. „Překvapivě nebylo dlouho vidět. S takovou možností jsem ani nepočítala. Lékařky mě upozorňovaly, že pokud je mezi dvěma těhotenstvími takto krátká doba, vše se projeví dříve,“ prozradila Eva během pořadu Showtime s tím, že je zřejmě vše jak má být.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.