Celebrity

17. září 2023 20:10

Tomáš Durčák

Eva Perkausová o druhém těhotenství: Manžela rychlost zaskočila, ale bylo to v plánu

Eva Perkausová znovu těhotná

Její první syn Killian oslaví první rok teprve za dva a půl měsíce. Eva Hecko Perkausová (29) však o víkendu přišla s nečekanou a velmi radostnou novinou. Se svým manželem Ivanem Heckem je podruhé těhotná, byť se jí druhé těhotenství dařilo velmi dlouho tajit. Jak jen pár měsíců po porodu manželovi oznámila, že je znovu těhotná? A přeje si dalšího kluka, nebo tentokrát holčičku?

Moderátorka Hlavních zpráv na CNN Prima NEWS se v pořadu Showtime rozpovídala o tom, že druhé těhotenství pro ni nebylo žádným neplánovaným šokem. „Rozhodně to v plánu bylo. Já jsem říkala už při prvním těhotenství, že bych si přála dvě děti věkově blízko u sebe, a vyšlo mi to, bylo nám dopřáno,“ popsala Perkausová, která si dle svých slov druhé těhotenství užívá úplně stejně jako to první, včetně stejně hladkého průběhu bez komplikací.

Eva prozradila, že již nyní začíná šestý měsíc těhotenství. Jak tedy zhruba tři a půl měsíce po porodu manželovi oznámila další těhotenství? „Chtěla jsem mu to oznámit nějakým překvapením, třeba dortíkem s motivem miminka, ale nevydržela jsem to. Zrovna jsem si udělala těhotenský test, šli jsme si lehnout a mně to pořád šrotovalo hlavou. Převalovala jsem se, on se mě zeptal, co se děje, tak mu říkám ‚nemůžu usnout… já jsem prostě asi těhotná'. A on ‚jako fakt, a víš to jistě', a já ‚dělala jsem si test a vypadá to, že jsem',“ popsala moderátorka, jak se partner šťastnou novinu dozvěděl.

Opět dodala, že druhé dítě rozhodně měli v plánu, byť jej možná trochu zaskočila rychlost, s jakou jeho manželka opět otěhotněla. Malý Killian se tak může těšit na bratříčka nebo sestřičku a podle své maminky bude určitě nadšený, byť to zatím neví, respektive nechápe. „Myslím si, že bude rád, protože Killian je strašně společenské miminko. Když je mezi lidmi, tak je vždycky klidný. Takže to určitě uvítá, protože budou prostě dva malí prďolové a budou si notovat,“ řekla očividně šťastná a spokojená Eva.

Na dotaz, zda by si napodruhé přála holčičku, anebo zase kluka, si schovala lehce diplomatickou odpověď. „Řeknu klišé, které je pravdivé. Ať to bude, co to bude, hlavně ať je miminko zdravé. Ale přece jen tak trochu v hloubi duše si říkám, že by bylo hrozně fajn, kdybych měla i toho chlapečka, i tu holčičku. Takže by to bylo hezké, kdybych měla holčičku. Ale kdyby to zase byl chlapeček, tak to budou prostě takoví dva moji kluci,“ dodala na závěr Perkausová, které těhotenství opět nesmírně sluší a je vidět, že si jej užívá plnými doušky.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.