Celebrity

16. září 2023 20:16

Marie Makovská

Eva Perkausová bude dvojnásobnou maminkou. Těhotenství oznámila v televizi

Eva Perkausová znovu těhotná

Moderátorka hlavních zpráv na Primě Eva Perkausová (29) se stala maminkou v listopadu uplynulého roku, když přivedla na svět syna Killiana. Krátce po porodu už jsme ji mohli opět vídat na televizních obrazovkách a se vší skromností se netajila tím, že kombinaci práce s mateřstvím perfektně zvládá. Nedávno také mluvila o tom, že by si s partnerem v dohledné době přáli mít dalšího potomka – a vyšlo to.

Eva Hecko Perkausová a její partner Ivan Hecko si přáli mít dvě děti krátce po sobě. A protože při prvním těhotenství i po porodu vše probíhalo hladce, moderátorka v pořadu Showtime na Primě během vysílání prozradila, že je dokonce už na začátku 6. měsíce!

Syn Killian se narodil v listopadu 2022 a všichni, kdo Evu Perkausovou znají, obdivovali, jak stále září, jak rychle se vrátila do práce a především, že má takřka okamžitě zpátky takovou postavu, jako měla před porodem. Moderátorka nám tehdy skromně prozradila, že za to z velké části vděčí genetice.

Všechno jinak a déjà vu zároveň

„Bylo to v plánu. Já už dříve říkala, že bych si přála dvě děti blízko u sebe a vyšlo mi to,“ řekla Eva Perkausová pro Showtime. „Užívám si to stejně jako při prvním těhotenství, protože nemám absolutně žádné komplikace,“ doplnila šťastná Eva.

„Při tom druhém je to všechno jinak, ale já mám pocit, že mám takové déjà vu, že je to skoro stejné jako při tom prvním těhotenství,“ popsala Eva Perkausová své aktuální pocity. Bříško se jí podařilo perfektně skrývat, a to nejen pod šaty při moderování, ale také na spoustě dovolenkových fotek v plavkách, které v průběhu prázdnin přidávala na sociální sítě.

Nezbývá než Evě za celou redakci popřát, aby vše probíhalo stejně hladce, jako při prvním těhotenství a aby byla celá rodina stále tak šťastná a zdravá.

Co prozradila Eva Perkausová o svém mateřství?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.