Celebrity

20. srpna 2023 10:14

Josef Šťastna

Eva Perkausová vyrazila na Krétu se synem. Fanoušky pozdravila fotkou s kočárkem

Eva Perkausová promluvila o mateřství

Moderátorka Hlavních zpráv na CNN Prima News Eva Perkausová (29) si naplno užívá první léto v životě v roli matky. Je vidět, že mateřství Evě velmi prospívá. Nejnovější fotku poslala fanouškům z řecké Kréty.

Nejdříve Eva Perkausová zářila v Turecku, odkud fanouškům posílala krásné fotky. Nyní si užívá slunce na Krétě a fanouškům na Instagramu ukázala, jak černý kočárek ladí s barvou jejích nových plavek.

Moderátorka, která se vdala za podnikatele Ivana Hecka, nezastírá, že prožívá opravdu dokonalé a velmi spokojené období. Redakci Prima Ženy se také svěřila, jak si udržuje postavu.

„Furt se běhá kolem miminka či domácnosti a až večer si uvědomím, že jsem se celý den nezastavila. V mém případě v tom taky bude hrát roli genetika. Moje mamka mi říkala, že byla hned na původní váze, takže si myslela, že na tom budu stejně. A bylo to tak, za 14 dní jsem vážila jako před otěhotněním,“ prozradila se smíchem Eva.

Loňský rok byl pro půvabnou moderátorku z pohledu životních změn velmi pestrý. Hned na začátku roku se provdala za podnikatele Ivana Hecka a v létě oznámila, že spolu čekají potomka.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Krainová oznámila, že se bude živit nahotou

Syn Killian se jim narodil loni v listopadu, a jak Eva posléze přiznala, od základů jí změnil život, což zřejmě platí pro každou mámu. Je krásné sledovat, jak Eva umí skloubit cestování, práci a péči o rodinu. Od moderátorky by se v tomto směru mohla učit nejedna česká celebrita.

Sdílejte článek
Štítky dovolená Turecko Instagram Eva Perkausová CNN Prima NEWS kočárek Kréta Ivan Hecko

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.