Seriálová hvězda Jan Komínek je čerstvě po rozchodu. Večírkům se raději vyhýbá

Přestože se talentovanému herci Janovi Komínkovi (29) v profesním životě velmi daří a již brzy se na televizních obrazovkách objeví v roli Matouše v očekávaném seriálu Eliška a Damián, v osobním životě to tak růžové není. Sympatický herec se totiž jak sám prozradil, nachází čerstvě po rozchodu.

Jana Komínka můžou diváci znát například z oblíbeného seriálu Dobré zprávy, kde ztvárnili společně s hercem Tomášem Weberem bratry pekaře. Již v sobotu 2. září se ale Jan Komínek objeví v novém seriálu Eliška a Damián v roli badatele a alchymisty Matouše, který náhodou uvaří elixír, umožňující cestování časem.

Jan Komínek nyní neprožívá radostné období

Právě při příležitosti představení nového seriálu herec Jan Komínek, který je známý tím, že si své soukromí střeží, webu eXtra.cz prozradil, že je aktuálně čerstvě nezadaný. „Jsem čerstvě po rozchodu a je to takové všelijaké,“ popsal Jan Komínek s tím, že vše proběhlo bez komplikací a s partnerkou se vzájemně domluvili.

Přestože se Jan s partnerkou na veřejnosti společně neobjevovali, jednalo se o dívku z herecké branže. „Já se upřímně snažím, abych nebyl viděn s partnerkou z branže, mám v tomhle rád to soukromí,“ vysvětlil dále.

Mohlo by vás zajímat: Hvězda seriálu Eliška a Damián: Jordyho neopustím. Má to, co jiný mít nebude, říká Smetana

Herec se objevil na slavnostním promítání filmu, které se protáhlo až do pozdějších večerních hodin, sice sršel vtipem a byl středem pozornosti, baterky už mu prý postupně docházejí. „Už nejsem takový, jako jsem býval, v tom smyslu, že nevyhledávám večírky, mám rád svůj klid,“ dodal.

Na Jana Komínka se můžete těšit v seriálu Eliška a Damián:

Sdílejte článek
Štítky rozchod práce partnerství vztah seriál herec Jan Komínek Eliška a Damián

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.