Celebrity

16. prosince 2023 22:50

redakce Prima Ženy

Kdo je Darija Pavlovičová: Rodina herečky je z Běloruska i Ruska, bratra viděla nedávno poprvé

Nadějná a sympatická Darija Pavlovičová (22) si zahrála už v několika divadelních inscenacích, pohádkách, a také seriálech – znát ji můžete například z Dobrých zpráv. A je jisté, že o talentované herečce ještě hodně uslyšíme.

Maminka Dariji pochází z Běloruska, otec se narodil v Rusku a poté žil v Litvě. V Bělorusku se narodila také sestra Dariji, ona s bratrem už se narodila v Česku. „Rodiče vždycky chtěli žít v Praze, protože se jim tu moc líbilo, tak tu jednoho dne požádali o české občanství,“ vysvětlila herečka pro iGlanc.

S nevlastním bratrem se nedávno viděla poprvé

Darija Pavlovičová má dva vlastní sourozence, sestru jménem Ilaria a bratra Aarona. „Odmalička jsme se se sestrou Ilariou dost hádaly, ale od covidu jsou z nás nejlepší kamarádky. I když občas máme jiné názory, uvědomujeme si, že je skvělé mít sestru, na kterou je spolehnutí. S bráškou Aaronem je to jinak, asi proto, že je mezi námi větší věkový rozdíl,“ popsala Darija.

Pro iGlanc také prozradila, že se nedávno poprvé v životě setkala se svým nevlastním bratrem. „Nový rok jsem strávila s Natálkou Halouzkovou a ještě jednou kamarádkou na Kapverdách, pak jsem jela ještě navštívit kamarádku do Londýna a potkala se tam taky se svým nevlastním bratrem, kterého jsem viděla poprvé v životě, bylo to moc fajn,“ zavzpomínala.

Cena pro nejlepší herečku

Darija vystudovala herectví na Pražské konzervatoři a v roce 2018 získala cenu pro nejlepší herečku v rámci 48 Hour Film Project za roli Jany v krátkometrážním filmu Penta Z. O dva roky později získala cenu na Trinity Film Festival. V roce 2020 si zahrála například princeznu Hanku v pohádce O léčivé vodě, můžete ji také znát ze seriálu Dobré zprávy televize Prima, kde hraje Fany, kamarádku hlavní hrdinky Báry. Báru ztvárňuje již zmíněná kamarádka Dariji, Natálie Halouzková.

„Na Fany se mi líbí, že je ve všem, co dělá, upřímná a ničeho se nebojí, do každé situace jde s odvahou. A taky že se nenechá ostatními manipulovat. Miluju vesnické prostředí a všechno, co se váže k venkovu, je mi moc sympatické,“ prozradila na sebe Darija, která zbožňuje také cestování a nebojí se vydat na cestu sama. Domluví se anglicky i rusky.

Podívejte se také na rozhovor s Natálií Halouzkovou:

Single život a boj s démony

Herečka v nejednom rozhovoru prozradila, že bojuje s démony, které nespecifikovala. „Mám svou terapeutku, takže když potřebuji, je mi vždycky k dispozici, ale snažím se to řešit sama," uvedla pro Extra.cz Darija, která je single a partnera nemá.

„Občas mi přistane taková nějaká zprávička typu pojďme se poznat líp, pojďte mi povyprávět o vašem životě, vlastně takové až moc oficiální pozvánky na nějaké večeře, ale jinak ne," uvedla se smíchem herečka na otázku, zda má nějaké nápadníky. „Já jsem sama a jsem spokojená," dodala.

Sdílejte článek
Štítky rodina herečka herectví Dobré zprávy Darija Pavlovičová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.