Celebrity

27. října 2022 16:20

Eliška Reiglová

Hvězda Dobrých zpráv Natálie Halouzková o intimnostech: Žena má vědět, jak na to

Natálii Halouzkovou potká láska

Natálie Halouzková (21) momentálně září v seriálu televize Prima Dobré zprávy, kde představuje plachou vesnickou dívku, která si chce plnit profesní sny. V reálném životě ale mladá herečka rozhodně žádnou stydlivkou není, což prokázala například při rozhovoru s moderátorem Honzou Dědkem (50).

Natálie Halouzková (21), která jako plachá dívka Bára září v seriálu Dobré zprávy, je v civilu hodně otevřenou ženou. Nebojí se mluvit ani o tabuizovaných tématech, která se běžně probírají jen za zavřenými dveřmi. Je tedy přesný opak dívky, jakou představuje v seriálu Dobré zprávy. Herečka má mimo jiné vlastní podcast, kde se otevřeně věnuje ženským záležitostem.

Povídání o sexu a orgasmu

Pohledná zrzavá herečka už i na svých sociálních sítích věnovala několik příspěvků peprnějším tématům a inspirovala tak fanynky například k tomu, aby se nestyděly mluvit o své menstruaci. V pořadu 7 pádů Honzy Dědka se rozpovídala i na konto uspokojení a sebeuspokojení.

„Je to tak, že kolikrát ani ženy pořádně neznají svůj vlastní orgasmus. To by ses divil, kolik žen se neumí samo… Ježíši, co to tady probíráme? Myslím, že ženy by měly vědět, jak se uspokojit, muži mají vědět, jak mají ženy uspokojit, a tak… Aby to bylo hezké, sex je dobrý,“ řekla bez obalu Natálie Halouzková zaskočenému moderátorovi.

Mladá umělkyně se nevyhýbá ani problematice body image, antikoncepce, intimity ve vztazích, nahoty či prvního styku. Základnu jejích příznivců i proto tvoří mladé dívky, kterým může být její otevřenost a upřímnost inspirací.

Krach vztahu

V letošním roce se Natálii Halouzkové výrazně změnil život. V seriálu Dobré zprávy dostala hlavní roli. „Cítím zodpovědnost a moc si vážím důvěry, kterou mi tvůrci dali,“ svěřila se webu Prima Ženy. Zároveň však přišla o něco v osobní rovině. Po více než třech letech se rozešla s přítelem, kterého na veřejnosti příliš neukazovala. A sdílná nebyla ani ohledně detailů rozchodu.

„Přítel už není. To se tak stane, že se cesty rozejdou. Ale žádné drama,“ řekla herečka a naznačila tak, že rozpad jejího vztahu neproběhl za hlasitého práskání dveřmi a vyhazování věcí z oken.

Pokud vás Natálie Halouzková zaujala, její herectví si můžete vychutnat už v pátek 28. října. Přesně ve 21:35 startuje první díl seriálu Dobré zprávy.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima vztah seriál herec herečka Honza Dědek 7 pádů Honzy Dědka intimita Natálie Halouzková TV Prima Dobré zprávy herci seriálu Dobré zprávy seriál Dobré zprávy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.