Celebrity

27. října 2022 15:38

Josef Šťastna

Krasavec z Dobrých zpráv okouzlil Češky. Jan Fanta zveřejnil foto z dětství

Dobré zprávy (1) – Zlatíčka Mona a Šimon

Český zpěvák a herec Jan Fanta (27) patří k nejpohlednějším mužům v České republice. Mladý herec na sebe dosud výrazně upozorňoval hlavně na divadelních prknech, nyní se ale objevil v seriálu Dobré zprávy, v němž získal jednu z hlavních rolí.

Ústřední moderátorskou dvojici v novém seriálu TV Prima Dobré zprávy tvoří Sára Rychlíková (24) a Jan Fanta. Okouzlující herečka ztvárňuje moderátorku, která má zkušenosti s modelingem, ale zcela ji pohltil svět televizního zpravodajství. Fanta pak v oblíbeném seriálu hraje válečného reportéra Šimona, jenž má před sebou novou profesní výzvu.

„Mona je ďáblík a nebude asi všem sympatická. Je kariéristka a jde si dost za svým. Trošku si myslí, že se svět točí kolem ní, ale v jádru nebude zlá,“ popsala pro Prima Ženy Rychlíková s tím, že natáčení s Honzou Fantou ji velmi baví.

Jan Fanta promluvil o natáčení

„Pro mě je to první velká role v seriálu a jsem za ni moc rád. Je mi tu moc hezky a přiznávám, že natáčení je velká dřina. Šimon je typický chlap. Trochu do větru, u žen oblíben, hodně oblíben, i když má jednu doma,“ prozradil webu Prima Ženy sympatický herec, o kterého je velký zájem i v reálném životě. Na Instagramu ho sleduje více než 26 tisíc lidí a další fanoušci a hlavně fanynky rychle přibývají. Sympatický herec navíc svým sledujícím ukázal fotku z raného dětství.

O čem je seriál Dobré zprávy?

Bára Beránková (Natálie Halouzková) je obyčejná holka z vesnice, které se během dvou dnů zcela změní život. Při zaskakování za otce zachrání čest rodné obce Dolní Zahrádky a vyhraje lokální prestižní klání Traktorandál. To jí přinese nabídku na stáž v redakci populárního pořadu Dobré zprávy. Bára tak nastupuje do prestižní redakce a stěhuje se do velkoměsta. Příchodem Báry se v zaběhlé rutinní show začínají rodit nové nápady a ona se pochopitelně seznámí i s nepřístupným producentem Ondřejem Tomanem.

O pozornost si ale říká i hvězdná moderátorská dvojice Zlatíček – Šimon (Jan Fanta) a Mona (Sára Rychlíková), sporťačka Gita Rosová (Denisa Nesvačilová), hodinová manželka Hermína Hesová (Alžbeta Stanková), rosnička Marián Tleskač (Mirek Šimůnek), bratři pekaři Tadeáš Tyl (Jan Komínek) a Tobiáš Tyl (Tomáš Weber), Karel Kunc (Igor Chmela) se svou talkshow Host Karla Kunce nebo bývalý válečný reportér Petr (Vojtěch Vodochodský).

První díl seriálu Dobré zprávy můžete vidět v pátek 28. října ve 21:35.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima Instagram seriál herec Igor Chmela Denisa Nesvačilová Natálie Halouzková dětství TV Prima Jan Komínek Dobré zprávy Jan Fanta

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.