Vladimír Polívka představuje zlatíčka Sáru Rychlíkovou a Jana Fantu

Dobré zprávy (1) – Zlatíčka Mona a Šimon

Herečku Sáru Rychlíkovou a Jana Fantu budeme brzy znát jako hlavní moderátorskou dvojici oblíbené redakce. Zatímco oni zazáří v seriálové novince před kamerou známého pořadu, Vladimír Polívka na ně bude coby nepřístupný producent Ondřej dohlížet. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Prostředí slavné redakce spojí herce Vladimíra Polívku, Jana Fantu a Sáru Rychlíkovou. V novém seriálu se představí v rolích přísného producenta a milované moderátorské dvojice. Rychlíkovou jako Monu a Fantu coby Šimona diváci jednoduše zbožňují. Z obrazovek se na ně oblíbené duo, které tvoří pár i v soukromí, vždy usmívá a srší dobrou náladou. Když se ale kamery vypnou, dokonalá idylka mizí.

I zlatíčka totiž musí plnit pracovní povinnosti, které jim sem tam nejsou zrovna ku radosti. „Pojedete na Traktorandál do Dolních Zahrádek,“ oznámí jim Vladimír Polívka jako producent Ondřej a totálně tak zhatí jejich nadšení, že budou mít přímý přenos z fashion weeku. Představa závodu traktorů se příčí nejen bývalému válečnému reportérovi, ale zejména krásné Moně. Odpor jim ovšem nebude nic platný, o čemž se můžete přesvědčit v prvním dílu seriálu Dobré zprávy, který uvidíte ve středu od 20:15 na Primě. Společně namísto exkluzivní módní přehlídky zavítají do malebné vesničky, kde se pro místní občany odehrává zcela zásadní závod.

Děj seriálové novinky:

Bára Beránková (Natálie Halouzková) je obyčejná holka z vesnice, které se během dvou dnů zcela změní život. Při zaskakování za otce zachrání čest rodné obce Dolní Zahrádky a vyhraje lokální prestižní klání Traktorandál. To jí přinese nabídku na stáž v redakci populárního pořadu Dobré zprávy. Bára tak nastupuje do prestižní redakce a stěhuje se do velkoměsta. Příchodem Báry se v zaběhlé rutinní show začínají rodit nové nápady a ona se pochopitelně seznámí i s nepřístupným producentem Ondřejem Tomanem.

O pozornost si ale říká i hvězdná moderátorská dvojice zlatíček – Šimon (Jan Fanta) a Mona (Sára Rychlíková), sporťačka Gita Rosová (Denisa Nesvačilová), hodinová manželka Hermína Hesová (Alžbeta Stanková), rosnička Marián Tleskač (Mirek Šimůnek), bratři pekaři Tadeáš Tyl (Jan Komínek) a Tobiáš Tyl (Tomáš Weber), Karel Kunc (Igor Chmela) se svou talkshow Host Karla Kunce nebo bývalý válečný reportér Petr (Vojtěch Vodochodský).

A zatímco je Bára mimo domov, její otec Jerry (David Prachař) a matka Miluška (Linda Rybová) musí řešit nově vzniklé ohrožení jejich farmy. Bratr Michal (Ondřej Rychlý) se s podporou Bářiny nejlepší kamarádky Fany (Darja Pavlovčinová) učí být otcem dítěti, které možná ani vůbec není jeho. Michal totiž kdysi chodil se Sabinou (Kateřina Klausová), holkou z velkého města, a i když jejich vztah skončil, stále na ni myslí. Jednoho dne se Sabina objeví a není sama, má těsně před porodem a tvrdí, že dítě, která se má každou chvíli narodit, je jeho, a Michal tomu bezmezně věří.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.