Na Filipa a Viky čeká jedovatá pomsta v podobě mamby. Haďák akčně zasahuje

Rozzuřený Zatkal útočí na Filipa – ZOO (165)

Tomáš Klus se jako Filip stane trnem v oku jednomu ze zaměstnanců zoologické zahrady, který má kvůli jeho usvědčující fotografii u vedení vroubek. Přestože to vůbec nebyl záměr, navztekaný Zatkal nevidí, neslyší. Sníží se dokonce k zákeřné pomstě, jež může stát Filipa či jeho blízké život. Haďák v podání Šimona Biliny musí bleskově jednat. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Filip se v poklidu věnuje své práci, když ho vyruší naštvaný hlas jednoho z kolegů. „Podívej, práskač!“ spustí na jeho adresu statný Zatkal. Fotograf však vůbec nemá tušení, o čem mluví. „Nafotil jsi, jak chlastám v práci,“ osočuje ho chlap jako hora s tím, že je vyloučeno, aby si ho na snímcích nevšiml. Je přesvědčený, že to udělal záměrně s cílem vlichotit se Brázdovi.

I když se mu Filip snaží za notného přitakávání dalšího kolegy tvrzení rozmluvit, Zatkal si stojí tvrdošíjně za svým. A nehodlá nechat takovou zradu jen tak. Zatímco se Filip v podání Tomáše Kluse věnuje neteři, již ztvárňuje jeho skutečná dcera Josefína, hromotluk se v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, přikrade k jeho batohu a schová do něho podezřelý látkový pytlík. Mezitím všímavý Haďák odhalí, že v teráriu není mamba černá – jeden z nejobávanějších hadů, jehož jed bez podání protilátky zabíjí do 20 minut.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Jedovatá mamba se ocitne mimo ZOO

Společně s Bobem naštěstí během chvilky přijdou na to, že ji musel sebrat právě Zatkal. Rychlou dedukcí dojdou také k závěru, že ji s největší pravděpodobností využil k pomstě. „Klid, hlavně nedělejte žádné rychlé pohyby. Zdá se, že jeden kolega dal Filipovi do batohu jedovatého hada,“ zaskočí Adam svou přítomností Viky a Filipa u nich v bytě. Pytlík je ale prázdný a mamba nikde. Jak tohle dopadne? Stihnou všichni odejít z bytu včas, nebo na někoho had v nestřežené chvíli zaútočí?

Stihnou všichni po Haďákově varování odejít z bytu v pořádku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.