Na Filipa a Viky čeká jedovatá pomsta v podobě mamby. Haďák akčně zasahuje

Rozzuřený Zatkal útočí na Filipa – ZOO (165)

Tomáš Klus se jako Filip stane trnem v oku jednomu ze zaměstnanců zoologické zahrady, který má kvůli jeho usvědčující fotografii u vedení vroubek. Přestože to vůbec nebyl záměr, navztekaný Zatkal nevidí, neslyší. Sníží se dokonce k zákeřné pomstě, jež může stát Filipa či jeho blízké život. Haďák v podání Šimona Biliny musí bleskově jednat. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Filip se v poklidu věnuje své práci, když ho vyruší naštvaný hlas jednoho z kolegů. „Podívej, práskač!“ spustí na jeho adresu statný Zatkal. Fotograf však vůbec nemá tušení, o čem mluví. „Nafotil jsi, jak chlastám v práci,“ osočuje ho chlap jako hora s tím, že je vyloučeno, aby si ho na snímcích nevšiml. Je přesvědčený, že to udělal záměrně s cílem vlichotit se Brázdovi.

I když se mu Filip snaží za notného přitakávání dalšího kolegy tvrzení rozmluvit, Zatkal si stojí tvrdošíjně za svým. A nehodlá nechat takovou zradu jen tak. Zatímco se Filip v podání Tomáše Kluse věnuje neteři, již ztvárňuje jeho skutečná dcera Josefína, hromotluk se v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, přikrade k jeho batohu a schová do něho podezřelý látkový pytlík. Mezitím všímavý Haďák odhalí, že v teráriu není mamba černá – jeden z nejobávanějších hadů, jehož jed bez podání protilátky zabíjí do 20 minut.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Jedovatá mamba se ocitne mimo ZOO

Společně s Bobem naštěstí během chvilky přijdou na to, že ji musel sebrat právě Zatkal. Rychlou dedukcí dojdou také k závěru, že ji s největší pravděpodobností využil k pomstě. „Klid, hlavně nedělejte žádné rychlé pohyby. Zdá se, že jeden kolega dal Filipovi do batohu jedovatého hada,“ zaskočí Adam svou přítomností Viky a Filipa u nich v bytě. Pytlík je ale prázdný a mamba nikde. Jak tohle dopadne? Stihnou všichni odejít z bytu včas, nebo na někoho had v nestřežené chvíli zaútočí?

Stihnou všichni po Haďákově varování odejít z bytu v pořádku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.