Definitivní konec Charlieho velké lásky. Katka se stěhuje z města

Katka se odstěhuje z města – ZOO (164)

Vztah Marka Němce a Lucie Šteflové coby Charlieho a Katky je zřejmě s konečnou platností pohřben. Přestože si oba vzájemně pomáhají a v oblíbeném seriálu za sebe bez vědomí toho druhého bojují, Katka se rozhodne udělat za jejich láskou definitivní tečku. Milostné problémy hodlá vyřešit stěhováním. Kam chce utéct? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Vypadalo to na romanci jako z červené knihovny. On byl takový dobrosrdečný lump, jenž měl živnost založenou na podvodech s dvojčaty, a o vážný vztah vůbec nestál, ona byla majitelka psího útulku, na niž si zasedli místní gauneři a snažili se ji připravit o pozemek. Podnikatel se jí však jako pravý hrdina neohroženě zastal a ke svému překvapení se i zamiloval. Spokojený vztah korunovaný zásnubami však přerušila potvora Dominika, která od první chvíle plánovala pár rozeštvat. V momentě, kdy se vedle ní Charlie probudil nahý, dosáhla svého a rozchod byl jen otázkou času.

Po prvotním návalu emocí z obou stran však ani jeden nedokáže své city zcela zahubit. Ačkoliv se oba tváří, že jim je osud toho druhého jedno, není tomu tak. Charlie se pomstil za Katku, vrátil Dominice úder a naplno mezi nimi rozpoutal válku, když v blízkosti útulku uměle vysadil vzácného roháče, čímž zhatil Dominičinu snahu získat povolení ke stavbě. Zrzavá mrcha na oplátku vypátrala jedny z jeho dvojčat a hodlá ho předat policii. „Co by se muselo stát, abys proti Charliemu nepoužila Annu s Marií?“ ptá se Katka v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Bývalého přítele je odhodlaná zachránit před vězením za každou cenu. Slíbí Dominice pozitivní posudek od ministerstva životního prostředí a s pomocí dědečka obrovské brouky odchytává a odnáší.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

„Tohle Charlie určitě neocení. Stejně udělá všechno pro to, aby nemohla stavět,“ předvídá starostlivý důchodce a vnučka mu dává za pravdu. Má však plán. „Nechá toho, až pochopí, že nepotřebuju ochránit. Musím prostě odjet pryč. Odstěhujeme se za tetou do Humpolce,“ oznámí Katka dědovi, který je zásadně proti. Mladá žena je ovšem pevně rozhodnutá. Se svou bývalou láskou se dokonce zajde rozloučit. Po Iloně mu nechá jasný vzkaz: „Vyřiďte mu, že je to definitivní konec,“ tvrdí rázně Katka.

Skutečně Katka opustí Charlieho a odstěhuje se?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.