Charlie vrací úder. Chceš válku, máš ji mít, běsní potvora Dominika

Entomoložka Ilona – ZOO (162)

Marek Němec se jako vykuk Charlie nenechá nikým zastrašit. A intriky rusovlasé mrchy Dominiky v podání Denisy Nesvačilové nehodlá dál trpět. Dokonce prohlásí, že ji z města vypráská. V prvním kroku chce zmařit Dominičinu snahu získat povolení ke stavbě od životního prostředí. Využije k tomu skvělý fígl. Čí pomoc využije a jak se mu povede dopálit svou soupeřku? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Když se Marek Němec coby Charlie dozvěděl, že Dominika dostala Katčina dědu na psychiatrii a jeho bývalá přítelkyně proto musela prodat psí útulek, pěkně ho to rozčílilo. Tím spíš vůbec nepřipadá v úvahu, že by kývnul na Dominičin návrh, aby začali spolupracovat a stali se z nich obchodní partneři. „Asi ti teče do bot, co?“ vysmívá se její nabídce. „Tohle město naše nebude. Slíbil jsem ti, že tě z něho vypráskám,“ ukončí rázně telefonický hovor.

Na nic nečeká a vymyslí skvělý důvod, proč by životní prostředí nemělo Dominice udělit povolení. Díky tipu pracovníků zoologické zahrady nasadí do bezprostředního okolí útulku roháče obecné. Světově ohrožený druh největšího evropského brouka se ukáže jako dokonalá volba. „Zdá se, že ti brouci tam skutečně jsou. A to úplně mění situaci,“ oznámí naštvané Dominice úřednice v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. „Takže ten posudek ze životního prostředí nedostanete v tom termínu, v jakém jsme myslely,“ zkonstatuje nejnovější změny.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Dominice, jež uspěla se svým zákeřným plánem a podařilo se jí Katku a Charlieho rozeštvat, tak po dlouhé době někdo konečně udělal zásadní čáru přes rozpočet. „Vím, že je to tvoje dílo,“ přijde k netradičnímu podnikateli do bytu a znovu se ho snaží přesvědčit ke spolupráci. Charlie je však neoblomný a pevně se drží svého slibu. „Jak si přeješ. Chceš válku, máš ji mít,“ vpálí mu Dominika a rozzlobeně odchází. Jak tento souboj skončí?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.