Dcera Tomáše Kluse o herectví nesnila, pak ale obrátila. Doma mi říkají Keliško, přiznala

Tomáš Klus (37) věnuje veškerý svůj volný čas rodině a je rád za každou příležitost, kdy může být s nejbližšími. Se svou dcerkou Josefínou (10) navíc tráví chvíle už i před kamerou. Společně nyní zavítali do talkshow u Honzy Dědka, kde promluvili o tom, proč je Josefínina touha po herectví nebezpečná, jak to chodí u nich doma a proč zpěvák nechce děti vzít k moři.

Tomáš Klus září po boku Viky v podání Evy Burešové v seriálu ZOO. Jako fotograf Filip se navíc v aktuálních epizodách stará o svou neteř, kterou hraje zpěvákova dcera Josefína. Ta se v 7 pádech Honzy Dědka rozpovídala o tom, jak jim funguje spolupráce při natáčení. „S tátou se hraje dobře, nekazí to, jen někdy. Mě to herectví baví, protože točíme v noci a nemusím spát. O herectví jsem nesnila, ale pak jsem si řekla: Tak jo. Doma mi říkají Keliško, jelikož se o všechno zajímám,“ přiznala.

„To je slabé slovo. Je drbna! Když jsme začali natáčet, Josefína naprosto intuitivně zamířila do maskérny a kostymérny, to byl její domov (hlavní zdroj drbů na place, pozn. red.). Po třech dnech na natáčení věděla, kdo s kým chodil a kdo s kým chodí teď. Funguje to ale i obráceně. Jel jsem s řidičem na natáčení a ten mi vyložil, co se dělo u nás doma. Den předtím totiž vezl Josefínu,“ prozradil Tomáš Klus. Ten se nyní objeví společně s dcerou Josefínou také v novém seriálu Zalez do spacáku, který má premiéru už v pondělí 5. února ve 20:15 na Primě nebo si ho můžete pustit už nyní na platformě prima+.

Čtěte také: Z desetileté dcerky Tomáše Kluse roste herečka. S tátou ztvární hlavní roli v seriálu

Doma mají Klusovi kromě tří dětí také zvěřinec. „Máme slepice. Měli jsme je pojmenované, ale pak přišla kuna nebo liška a táta je našel rozházené po zahradě bez hlav. Měli jsme dva pejsky, jeden umřel v létě, pak jsme měli rybičku, ta taky zemřela, křeček utekl a teď máme jednoho pejska a slepičky, ale už nemají jména. Chtěli jsme lamu, ale máma ji nechtěla,“ vypočítala Josefína. „Za lamu bychom měli rozmlácenou tlamu,“ doplnil dceru Tomáš Klus.

Letadlem Klusovi nelétají z ekologických důvodů

Jelikož jsou oba rodiče pracovně vytížení, přáli by si všichni trochu odpočinku, nejlépe někde v teple.„Já chci k moři. Chtěla bych do Japonska, prosím, prosím,“ žadonila desetiletá dcera Tomáše Kluse Josefína v 7 pádech Honzy Dědka, když moderátor naťukl odmítání Klusových cestování letadlem z ekologických důvodů.

„Honzo, díky, to je hezké téma,“ povzdechl si písničkář. „Je to prekérka, řeším to, protože jsme spolu nebyli dlouho u moře. Zásadovost je jedna věc, druhá věc je ta, že děti fakt stárnou. Vymyslím to, abychom se společně podívali k moři,“ slíbil nakonec před kamerami svým ratolestem Tomáš Klus, který momentálně vydává už osmou desku.

„Táta má teď období písniček. Hodně zpívá, hodně hraje a hodně pracuje. Taky je hodně unavený. Vždycky přijde domů, protáhne se a řekne, že by vydržel celý den spát,“ práskla na otce v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat v úterý ve 21:40 na Primě, dcera Josefína.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.