Dcera Tomáše Kluse o herectví nesnila, pak ale obrátila. Doma mi říkají Keliško, přiznala

Tomáš Klus (37) věnuje veškerý svůj volný čas rodině a je rád za každou příležitost, kdy může být s nejbližšími. Se svou dcerkou Josefínou (10) navíc tráví chvíle už i před kamerou. Společně nyní zavítali do talkshow u Honzy Dědka, kde promluvili o tom, proč je Josefínina touha po herectví nebezpečná, jak to chodí u nich doma a proč zpěvák nechce děti vzít k moři.

Tomáš Klus září po boku Viky v podání Evy Burešové v seriálu ZOO. Jako fotograf Filip se navíc v aktuálních epizodách stará o svou neteř, kterou hraje zpěvákova dcera Josefína. Ta se v 7 pádech Honzy Dědka rozpovídala o tom, jak jim funguje spolupráce při natáčení. „S tátou se hraje dobře, nekazí to, jen někdy. Mě to herectví baví, protože točíme v noci a nemusím spát. O herectví jsem nesnila, ale pak jsem si řekla: Tak jo. Doma mi říkají Keliško, jelikož se o všechno zajímám,“ přiznala.

„To je slabé slovo. Je drbna! Když jsme začali natáčet, Josefína naprosto intuitivně zamířila do maskérny a kostymérny, to byl její domov (hlavní zdroj drbů na place, pozn. red.). Po třech dnech na natáčení věděla, kdo s kým chodil a kdo s kým chodí teď. Funguje to ale i obráceně. Jel jsem s řidičem na natáčení a ten mi vyložil, co se dělo u nás doma. Den předtím totiž vezl Josefínu,“ prozradil Tomáš Klus. Ten se nyní objeví společně s dcerou Josefínou také v novém seriálu Zalez do spacáku, který má premiéru už v pondělí 5. února ve 20:15 na Primě nebo si ho můžete pustit už nyní na platformě prima+.

Čtěte také: Z desetileté dcerky Tomáše Kluse roste herečka. S tátou ztvární hlavní roli v seriálu

Doma mají Klusovi kromě tří dětí také zvěřinec. „Máme slepice. Měli jsme je pojmenované, ale pak přišla kuna nebo liška a táta je našel rozházené po zahradě bez hlav. Měli jsme dva pejsky, jeden umřel v létě, pak jsme měli rybičku, ta taky zemřela, křeček utekl a teď máme jednoho pejska a slepičky, ale už nemají jména. Chtěli jsme lamu, ale máma ji nechtěla,“ vypočítala Josefína. „Za lamu bychom měli rozmlácenou tlamu,“ doplnil dceru Tomáš Klus.

Letadlem Klusovi nelétají z ekologických důvodů

Jelikož jsou oba rodiče pracovně vytížení, přáli by si všichni trochu odpočinku, nejlépe někde v teple.„Já chci k moři. Chtěla bych do Japonska, prosím, prosím,“ žadonila desetiletá dcera Tomáše Kluse Josefína v 7 pádech Honzy Dědka, když moderátor naťukl odmítání Klusových cestování letadlem z ekologických důvodů.

„Honzo, díky, to je hezké téma,“ povzdechl si písničkář. „Je to prekérka, řeším to, protože jsme spolu nebyli dlouho u moře. Zásadovost je jedna věc, druhá věc je ta, že děti fakt stárnou. Vymyslím to, abychom se společně podívali k moři,“ slíbil nakonec před kamerami svým ratolestem Tomáš Klus, který momentálně vydává už osmou desku.

„Táta má teď období písniček. Hodně zpívá, hodně hraje a hodně pracuje. Taky je hodně unavený. Vždycky přijde domů, protáhne se a řekne, že by vydržel celý den spát,“ práskla na otce v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat v úterý ve 21:40 na Primě, dcera Josefína.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.