Celebrity

13. října 2023 18:55

Vanesa Havlíková

Kristýna Leichtová prožívá smutné období. Nestihla se rozloučit s milovaným dědečkem

Velkou bolest nyní prožívá herečka Kristýna Leichtová (38), kterou navždy opustil milovaný dědeček. Přestože dělala vše, aby se s ním mohla ještě naposledy spatřit, rozloučit se už nestihla.

Na dalekou cestu vlakem z Moravy do Prahy se ve čtvrtek 12. října vydala Kristýna Leichtová společně se dvěma malými dětmi. Cestu dokumentovala na svých sociálních sítích a bylo patrné, že se rozhodla vycestovat proto, aby mohla navštívit svého dědečka.

Dle fotografie, kterou po několika hodinách na sítích sdílela, je však patrné, že rozloučení už nestihla. Ke snímku plnému bolesti, na kterém je herečka s očima zalitýma potokem slz, připsala: „To, kvůli čemu jsem tak uháněla přes celou republiku, už nestihnu,“ uvedla Leichtová, kterou můžete znát například ze seriálu Agrometal.

Následně zveřejnila fotografii, na které je babička společně s dědečkem. „Už jste spolu a to je moc dobře,“ připsala smutnou zprávu k fotografii prarodičů, ze které je patrné, že rok poté, co navždy odešla babička, nyní odešel i dědeček.

Podívejte se na rozhovor s Kristýnou Leichtovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.