Kristýna Leichtová oslavila narozeniny ve velkém stylu. Noc ale strávila na pohotovosti

Herečka Kristýna Leichtová oslavila své 38. narozeniny. Maminka dvou dcer vypadá stále skvěle a od svého partnera dostala dárek v podobě bohatého programu, který si velice užívala. Noční návštěva pohotovosti jí však trošku zkomplikovala jinak perfektní den.

Kristýna Leichtová se o celou situaci podělila se svými sledujícími na Instagramu. Tam totiž umístila krásné video, ve kterém jsou zaznamenány útržky jejího narozeninového dne, který pro ni přichystal partner a otec obou holčiček Vojtěch Štěpánek.

Herečka popsala, jak společně zašli na koncert kapely, ke které se musela postupně doposlouchat. „Vyprodaný koncert Vypsané fixy, do které jsme se oba s Vojtou poslední rok velmi překvapivě s radostí zaposlouchali (v pubertě jsem je vůbec nechápala a ani lidi, co je poslouchali, a teď je to úplně jinak),“ napsala k příspěvku Leichtová.

Mohlo by vás zajímat: Kristýna Leichtová o domácím porodu: Nestihla jsem vlézt do vany a už bylo hotovo

Herečka od kapely dokonce dostala dárek, ze kterého měla velkou radost. Zmínila také fakt, že se jí v den narozenin neozval někdo velice blízký. „A to že mi věnovali antidepresivní rybičku, mě neuvěřitelně dojalo (o to víc, když mi jeden moc důležitý člověk celý den třeba ani nezavolal),“ pokračovala v popisu sledu událostí Kristýna Leichtová, kterou mohou diváci znát například ze seriálu Sestričky nebo Agrometal, který je dostupný i na platformě prima+.

Noční návštěva pohotovosti

Sama herečka svůj den popsala jako tu „nejlepší narozeninovou oslavu poslední dekády“ a velký dík vyjádřila právě svému partnerovi a rodině, kteří se postarali o nezapomenutelnou atmosféru a zážitky. Vojta pro Kristýnu připravil program v Plzni, odkud herečka pochází. Nechyběla ani romantická večeře a narozeninový dort, který na ni čekal v jazzovém podniku. Následně dvojice zamířila do hotelu, takže nouze nebyla ani o romantické chvíle.

Čtěte také: Kristýna Leichtová se odváže v sexy prádle. Svádění se jí ale v seriálu nedaří

Poté už se slavilo společně s rodinou. „Pak už probíhala oslava v kruhu rodinném a byla zakončena noční návštěvou pohotovosti, na kterou mě odvezla maminka,“ vylíčila Kristýna svůj nepříjemný zážitek. A důvod? „Megapodrážděná slinivka. Děkuju ti, maminko, za vše! Do mého nového roku života si přeji očistu těla i mysli,“ dodala na závěr sympatická herečka.

Kristýna Leichtová v pořadu Povídej promluvila o sexuálním zneužití v dětství:

Sdílejte článek
Štítky oslava mateřství narozeniny celebrity pohotovost Kristýna Leichtová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.