Kristýna Leichtová se odváže v sexy prádle. Svádění se jí ale v seriálu nedaří

Agrometal - Marné svádění Lukyna

Svést muže není jen tak! Byť by to mohl leckdo rozporovat, Kristýna Leichtová (37) o tom coby Marta ví své. I když se oblékne do vyzývavého modelu a očekává od svého seriálového manžela v podání Lukáše Příkazkého (38) náležitou pozornost, toho mnohem víc zajímá klobása v lednici. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

„Za trest mu večer nedám!“ rozhodne se Kristýna Leichtová jako seriálová Marta a těší se, jak se bude její choť plazit a prosit, aby ho vzala na milost. Aby dosáhla svého, hodlá tasit nejsilnější ženské zbraně. Přípravu rozhodně neponechává náhodě. Nechybí pleťová maska, natáčky, svíčky ani erotické prádlo. Navíc si od kamarádky koupí afrodiziakální sprej pro psy, neboť „chlapům stačí málo“.

Pokud se vám líbí seriál Agrometal, přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

Naneštěstí pro Martu se ale ukáže, že zakládání metalové kapely se pro Lukyna stalo mnohem důležitějším tématem než myšlenky na postelové hrátky. „Pěkná klobása,“ laškuje u lednice s Lukynem držícím uzeninu v ruce a vyzývavě na něho mrká. Jeho nevšímavá reakce ji v dalším díle seriálu Agrometal, na který se můžete těšit v sobotu večer na Primě, sice zpraží a opět neskutečně vytočí, Marta se jen tak nevzdává. Podaří se nakonec její plán a manžel se ještě připlazí?

Komediální seriál z prostředí vesnice vznikl pod režisérskou taktovou Karla Janáka. Je plný originálních a vtipných situací, humorné nadsázky a zábavy. Skvělé je i herecké obsazení – diváci se mohou těšit na Lukáše Příkazkého, Kristýnu Leichtovou, Petra Stacha, Jaroslava Plesla, Matouše Rumla, Patricii Pagáčovou, Ondřeje Malého, Petra Čtvrtníčka, Andreu Růžičkovou, Milana Šteindlera a mnoho dalších.

Víte, kdo je kdo v seriálu Agrometal? Seznamte se s herci a jejich postavamii.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.