Herec Jakub Slach téměř nahý. Pro kamarády a kapelu by se rozdal

Agrometal - herec Jakub Slach šel do trenek

Herce Jakuba Slacha (43) jako Honzina nelze v novém komediálním seriálu nemilovat. Dělá v JZD, ale nikdo neví co, protože ho nikdy nikdo nic dělat neviděl. Že jde o muže činu, však potvrzují exkluzivní ukázky. Pro dobrou věc neváhá ani skočit do bazénu, a to téměř nahý.

Každý plán se musí pořádně doladit. Zvlášť když jde o založení kapely a vy nejste muzikant. Nemožné? Kdepak. Nemusíte mít ani talent, základem úspěchu jsou přátelé – a k nim Honzin z Čertic rozhodně patří!

Osmidílný komediální seriál režiséra Karla Janáka se odehrává ve fiktivní české vesničce – na první pohled takové, jakých je mnoho. Jedinečný je ovšem místní hrdina Lukyn ztvárněný Lukášem Příkazkým (38), jehož život se kvůli souhře nešťastných náhod obrátí naruby. „Lukyn má průšvih, protože zmešká výročí svatby. Na čerpací stanici následně vidí plakát, který informuje o soutěži amatérských kapel. Hlavním lákadlem je ovšem to, že vítěz soutěže získá motorku. Lukynovi se to zdá jako geniální nápad a myslí si, že případná výhra by vyžehlila problémy s jeho manželkou,“ přibližuje Příkazký svou roli v seriálu Agrometal, který startuje na Primě v sobotu večer.

Ohodnoťte seriál Agrometal na Kinoboxu

Plán venkovského reka zní takřka dokonale. Tedy až na fakt, že Lukyn žádnou kapelu nemá, a dokonce neumí ani na nic hrát. Nevadí! Neohrožený mládenec na překážky nehledí, navíc nachází silnou podporu ve svých kamarádech, kteří se do zrodu skupiny s úderným názvem Agrometal opřou ze všech sil.

Honzin jistí kapelu Agrometal

Jedním z nich je právě Honzin v podání Jakuba Slacha, postavička oplývající nesmírnou pečlivostí i nápaditostí. S Lukynem se prý znají ze školy, nikdo si ale nepamatuje, že by tam Honzin někdy byl. V průběhu seriálu se ukáže, že neumí číst ani psát. Bydlí ve staré chalupě u poloslepé babičky a jeho život spočívá v tom, že čeká, kdy půjde s Lukynem na pivo. Je sice trochu jednodušší, srdce má ale na pravém místě a pro dobrou věc je ochoten udělat cokoliv.

Čtěte také: Patricie Pagáčová nově jako Panenka z Agrometalu. Jakou otázku nesnáší?

Honzin vstoupí do děje hned v prvním díle, a to ve scéně, která nedá divákovi zapomenout. Podívejte se už nyní na další exkluzivní ukázku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.