Celebrity

9. května 2023 06:00

Marie Makovská

Rudolf Hrušínský o novém seriálu: Manželka byla ze scénáře zmatená, ale budete se bavit

Rudolf Hrušínský o seriálu Agrometal

Rudolf Hrušínský nejmladší se mnohým divákům zapsal do paměti jako kominický učeň Jirka z kultovních filmů Discopříběh. Poté herec hodně cestoval a pracoval v zahraničí, filmu se však věnoval jen v Česku a velmi sporadicky. Nyní se ale můžeme těšit na jeho vlastní tvorbu v podobě nového zábavného seriálu.

Nový osmidílný seriál Agrometal se odehrává ve fiktivní české vesničce Čertice, která je na první pohled stejná jako každá jiná. Děj redakci Prima Ženy v krátkosti popsal hlavní hrdina Lukáš Příkazký: „Postava, kterou hraji, má průšvih, protože prošvihne výročí svatby. Na čerpací stanici následně vidí plakát, který informuje o soutěži amatérských kapel. Hlavním lákadlem je ovšem to, že vítěz soutěže získá motorku. Lukynovi se to zdá jako geniální nápad a myslí si, že případná výhra by vyžehlila problémy s jeho manželkou,“ shrnul sympatický herec svou roli Lukyna.

Pocta Kabátům

Že se můžete kromě mnoha humorných situací těšit i na skvělou hudbu, potvrdil pro web Prima Ženy scenárista seriálu Rudolf Hrušínský nejmladší. Pro Agrometal, který má premiéru v sobotu 13. května na Primě nebo ho diváci najdou v předpremiéře na prima+, měl totiž jednoznačnou inspiraci: „Kabát. Přece Kabát. To je pocta skupině Kabát,“ potěšil všechny fanoušky kapely, kterých není málo. „Samotná role Kabátů v novém seriálu televize Prima je zatím malým tajemstvím, ale myslím, že se mají diváci na co těšit,“ navnadila diváky producentka seriálu Romana Goščíková.

Pokud se vám Agrometal líbí, přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

Věrný České republice

Přestože scenárista seriálu a herec Rudolf Hrušínský nejmladší vždy hodně cestoval a v zahraničí i pracoval, k filmařské profesi se vždy vracel jen do Česka. „Ono vás inspiruje úplně všechno. Stačí vyjet tady dvacet kilometrů za Prahu a máte inspiraci, anebo obletět zeměkouli a máte inspiraci,“ popsal, kde všude můžete narazit na polibek múzy.

Podívejte se také na záchranu života s nedozírnými následky. Exkluzivní ukázky z nového seriálu.

A když je řeč o múzách, scénář dal Hrušínský jako první přečíst své manželce. Co na něj říkala? „Moje manželka z toho byla lehce zmatená, ale když se začetla dál, tak zjistila, že je to vtipné,“ řekl a dodal, že Agrometal je typickým seriálem pro lidi, kteří se rádi baví. Novinka nepostrádá neotřelé a vtipné situace ani humornou nadsázku. Po boku Lukáše Příkazkého se navíc objeví i další známé tváře – Kristýna Leichtovoá, Petr Stach, Jaroslav Plesl, Matouš RumlPatricie Pagáčovoá, Petr Čtvrtníček nebo Milan Šteindler.

Otázku na téma, jaký má herec a scenárista další cíl nebo co chystá za další velký projekt, ovšem tajnůstkářsky obešel: „Přesně, bude to další velký projekt...“


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.