Celebrity

21. července 2022 13:13

Josef Šťastna

Matouš Ruml se ženil v 21 letech a sex měl až po svatbě. Dnes je otcem tří dětí

Hořký svět (4) - upoutávka

Matouše Rumla (36) nyní vídáme v seriálu o pivovarnictví vychovávat jednoho syna. V soukromém životě je oddaným manželem a otcem tří dětí. Herec promluvil o tom, jaké bylo ženit se v mladém věku.

Matouše Rumla si mohou diváci televize Prima pamatovat z úspěšného seriálu Letiště, ve kterém si zahrál jako teprve dvacetiletý mladík a herecký začátečník. Tehdy mohl vypadat nevyspěle, ale už se chystal do chomoutu a v jedenadvaceti letech se skutečně oženil.

S manželkou Terezou, kterou si vzal v roce 2007, má Matouš Ruml celkem tři děti. Nejprve se mu narodil syn Nathanael, později dcera Mia a o dalších šest let později přišel na svět syn Liam. A všechny děti jsou pochopitelně manželské.

Před svatbou ne

Matouš Ruml se chtěl oženit mladý a ani před lety mu nepřipadalo nic zvláštního na tom, že zatímco jiní mladí muži jeho věku si užívají večírků ve společnosti sličných dam, on se chce oddat jedné jediné a založit s ní rodinu. Jako věřící se navíc se svou partnerkou nemiloval, dokud se nestala jeho manželkou.

„Před svatbou jsme spolu nespali. Ale nevzali jsme se pak proto, abychom spolu spát mohli. Náš vztah začal naprosto čistě. Protože jsme věřící možná čistěji, než je obvyklé. Od začátku jsme spolu mluvili o rodině, takže jsme neviděli důvod čekat. Bylo to velmi romantické a čisté,“ řekl herec magazínu Téma.

Domácí porod

Sen o založení rodiny si Matouš Ruml a jeho Tereza splnili krátce poté, co si řekli „ano“. Po dvou letech od svatby přišel na svět syn Nathanael a jen tři roky poté manželé přivítali dceru Miu. Oba potomci přišli na svět v domácím prostředí.

„My jsme šťastní, že jsme se pro to rozhodli. Kdyby těhotenství bylo problematické, třeba bychom se rozhodli jinak. Byli jsme doma spokojení, v pohodě a bezpečí. Samozřejmě jsme měli porodní asistentku, která porod kontrolovala,“ řekl otevřeně Matouš Ruml.

Sdílejte článek
Štítky rodina FTV Prima svatba manželé sex domácí porod Matouš Ruml Hořký svět Nathanael Tereza Rumlová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.