Celebrity

7. září 2022 10:54

Josef Šťastna

Herecká rodina Matouše Rumla: Děti mají netradiční jména. Které z nich už hraje?

Hořký svět (2) - upoutávka

Jedním z hlavních protagonistů hvězdně obsazeného seriálu o rodinném pivovaru je Matouš Ruml (36), kterého kromě herectví zaměstnává naplno také rozrostlá rodina. Tři děti pomalu ale jistě rostou, nejstarší syn Nathanael (13) už s tátou obratně vystupuje před kamerou. Fanouškům seriálu neunikla nejen neuvěřitelná podoba otce se synem, ale i jeho zajímavé jméno. Podle čeho herečtí rodiče jména svých dětí vybírali?

Matouš Ruml se řadí k hercům, kteří už od dětství vědí, jaké je stát před kamerami. Postupem času získával zkušenosti, s věkem přicházel mužnější vzhled a také přibývalo mimopracovních povinností. Mezi ty příjemné patří péče o milovanou rodinu.

S manželkou Terezou, kterou si herec vzal v roce 2007, má tři děti. Nejstarší Nathanael je už teenager, prostřední Mia roste v mladou dámu a nejmladší Liam je benjamínek rodiny. Všechny tři děti spojují netradiční jména.

Kniha jako pomocník

S netradičními jmény mezi potomky slavných osobností se v posledních letech roztrhl pytel. Herecký manželský pár se při výběru jmen pro své tři děti nechal inspirovat knihou Jak se bude vaše dítě jmenovat od Miloslavy Knappové.

„Kroužkovali jsme se ženou jména, která se nám líbí, nezávisle na sobě. A měli jsme shodu. Bylo jich ještě víc, hodně jsme o nich diskutovali, šli i po významu. Vždycky jsme měli jména připravená jak pro kluka, tak pro holku,“ řekl Matouš Ruml portálu Super.cz.

Otcovy šlépěje

Matouš Ruml je dnes už ostřílený herec a stejně tak jeho manželka Tereza. Oba mají s touto profesí tak dobré zkušenosti, že nejstaršímu synovi nebránili přijímat nabídky, jakmile začaly přicházet. Nyní se těší z jeho úspěchu v seriálu Hořký svět, který můžete sledovat na Primě ve středu večer.

„Za mě skvělý, vidím, že ho to baví, moc si z toho nedělá, není nervózní, nic neřeší. Je vlastně šikovnej, docela koukám, jak mu hraní jde,“ raduje se pyšný otec Matouš Ruml, který ve stejném seriálu hraje synkovi otce a společně s rodinou se v něm snaží postavit na nohy malý pivovar.

Příběh humorné seriálové novinky o životě s pivem je zasazen do malebného Posázaví, kde žije hlavní hrdina Štěpán (Matouš Ruml) se svou rodinou. Na prahu čtyřicítky si během náhodné exkurze v Kácovském pivovaru uvědomí, že nechce zestárnout v korporátní klimatizované kanceláři a spolu s bráchou Michalem (Jakub Štáfek) vezme osud do svých rukou...

Sdílejte článek
Štítky rodina FTV Prima herec Matouš Ruml Miloslava Knappová Hořký svět Nathanael Ruml

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.