Celebrity

29. dubna 2023 06:00

Kisa Císařová

Patricie Pagáčová nesnáší otázku na druhé dítě. Doufá, že svou odpovědí zvědavce umlčí

30+ Otázek Patricie Pagáčová

Patricie Pagáčová (34) je oblíbenou a pracovně vytíženou herečkou, především je ale milující mámou dcery Bibiany (23 měsíců). A pokud něco dokáže jindy usměvavou pohodářku pořádně vytočit, jsou to otázky na to, zda a kdy se stane podruhé maminkou.

„Přijde mi hrozně srandovní, proč se lidi ptají. Nechápu, k čemu jim ta informace je. Mně je třeba úplně jedno, jestli někdo bude mít druhé dítě, první nebo žádné,“ dala Patricie Pagáčová v pořadu 30+ Otázek najevo své značné rozladění nad tím, když se jí někdo na případný příchod druhého potomka na svět zeptá.

Zároveň se ale odpovědi nevyhnula. „Není to teď určitě aktuální téma. A upřímně nevím, jestli to někdy aktuální téma bude. Jsem za Bibinku strašně šťastná, je s ní velká sranda. Je to ale taky velmi náročné. Mám ráda svoji práci, svůj život a prostě nevím, jestli jsem připravená si život v uvozovkách zkomplikovat druhým dítětem. Takže uvidíme. Nechci se rouhat, kdyby se to stalo, tak se to stane. Není to ale na pořadu dne,“ odpověděla herečka s nadějí, že když teď pro pořad 30+ Otázek vysvětlila svůj pohled na věc, takové a podobné dotazy by mohly přestat.

Přečtěte si také: Babyboom 2021! Tyhle známé ženy se staly matkami. Jak svou roli zvládají?

V pořadu se Patricie svěřila i s tím, že exoticky znějící křestní jméno Bibiana společné dceři vybral Patriciin manžel Tibor. Než došlo k finální volbě, s Bibianou soupeřila o prvenství ještě Ella. Nakonec ale vyhrálo čtyřslabičné jméno, které ale Patricie zkracuje na přezdívku Bobouš. A jak by se jmenoval, kdyby se páru narodil, chlapeček? „Byl by to určitě Tibor po manželovi. Nejsem sice úplně fanda pojmenovávání dětí po rodičích, jeho jméno se mi ale strašně líbí. A přijde mi, že se tak moc hodí k příjmení Pagáč, že to jsem zase rozhodla já. Říkala jsem, že kdyby to byl kluk, tak by to byl malý Tíba,“ prozradila stále zamilovaná a oddaná manželka.

Dále herečka odhalila, jakou písničku s manželem vnímají jako jejich společnou. „Těch je víc, ale nejvýraznější je od Imagine Dragons Next To Me. Měli jsme na ni i svatební tanec,“ doprovodila odpověď úsměvem Patricie Pagáčová, která se proslavila už pod rodným příjmením Solaříková. Letos v létě ale uplynou už čtyři roky od chvíle, kdy řekla ano svému tehdy ještě snoubenci Tiborovi a přijala jeho příjmení.

Mohlo by vás zajímat: Slavná kartářka Helen Stanku prozradila, že její dcera má nadpřirozené schopnosti

Kapelu Imagine Dragons si partneři oblíbili ještě za svobodna, když spolu začali chodit a vydali se na jeden z jejích koncertů do portugalského hlavního města Lisabonu. Pokud vás zajímá Patriciin recept na to, jak i po probdělé noci s téměř dvouletou dcerou vypadat svěže, i na to známe odpověď. Stejně jako na to, jak se Patricii hrála postava Panenky v seriálu Agrometal, a jak by nový počin televize Prima popsala jednou hodně svéráznou větou. To a mnohem víc Patricie Pagáčová prozradila ve video rozhovoru, který si můžete pustit v úvodu článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.