Máničky Šteindler se Čtvrtníčkem hrají agro metal. Nepoznal je ani vlastní štáb

Máničky Milan Šteindler a Petr Čtvrtníček hrají agrometal

My jsme rockeři a ne nějaký soutěživý k*eténi! Mají jasno coby lídři zaběhlé kapely, s níž léta obrážejí venkovské zábavy. Milan Šteindler s Petrem Čtvrtníčkem kvůli roli v novém seriálu prošli neuvěřitelnou proměnou. Kam se na ně hrabou třeba slavnější Kabáti! Podívejte se v extra ukázkách.

„Je to tu jak v hororu, Jů a Hele se mi derou do domu. Je to pohádková zem, co změnila se přes noc ve zlej sen…“ Refrén téhle hitovky se vám jistě vryje do paměti. Obdivovatelky drsných vlasáčů při jejich koncertování jihnou a lapají každou krůpěj potu, která na ně z milovaných hvězd případně skápne z pódia. V běžných chlapech pak takoví rockeři vzbuzují žárlivost. Není divu, že frontman Kabátů chce revivaly vymazat ze světa.

Nejen o tom že venkov tvrdí muziku, je nový český seriál. Agrometal není jen určitou hudební škatulkou nebo názvem kapely, ale i humornou snůškou bizarních situací a vtipné nadsázky, což dokládá i exkluzivní ukázka, v níž se hlavní hrdina televizní novinky Lukyn pokouší u výčepu o sblížení s hvězdami jedné takové zábavy.

Postavu Lukyna hraje Lukáš Příkazký. V seriálu má průšvih, protože zmešká výročí svatby, a když na čerpací stanici vidí plakát, který informuje o soutěži amatérských kapel s oznámením, že vítěz soutěže získá motorku, dostává geniální nápad. Lukyn nabývá přesvědčení, že případná výhra by vyžehlila problémy s jeho manželkou.

V rolích rockerů, pro Lukyna a jeho vznikající kapelu zásadních postav, zazáří Milan Šteindler a Petr Čtvrtníček. Jak uvidíte v premiérovém dílu Agrometalu v sobotu ve 20:15 na Primě nebo již nyní na prima+, herci prošli před natáčením svých obrazů tak velkou proměnou, že je jako rockery s pořádně dlouhým hárem a v tradičních odrbaných džískách měl ve finále problém poznat i štáb.

Skvělé je i další herecké obsazení – vedle Petra Čtvrtníčka, Milana Šteindlera a Lukáše Příkazkého v hlavní roli uvidíte také Kristýnu Leichtovou, Petra Stacha, Jaroslava Plesla, Matouše Rumla, Patricii Pagáčovou, Ondřeje Malého, Andreu Růžičkovou a mnoho dalších.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.