Účastnice zájezdu po 17 letech: Vršek si tentokrát nesundám, vtipkuje Kristýna Leichtová

Kristýna Leichtová (37) vyrazila s rodinou na dovolenou do slunné Itálie. Herečka s partnerem a dcerkami Dorotkou a Rozárkou cestovali autem a přespávali střídavě v hotelech i kempech. Navštívili také místo, kde se před 17 lety natáčel film Účastníci zájezdu.

Kristýna Leichtová je dvojnásobná maminka, která je známá pro svou ráznou povahu. Herečka se nebála otevřít témata, jako je například domácí porod a často na svém Instagramu popisuje mateřství a starosti s ním spojené naprosto bez filtru. Tentokrát se spolu s rodinou vydala na dovolenou k moři a jako cílovou destinaci zvolili Itálii, v rámci které navštívili hned několik míst.

Mohlo by vás zajímat: Kristýna Leichtová o domácím porodu: Nestihla jsem vlézt do vany a už bylo hotovo

Spolu s partnerem Vojtěchem Štěpánkem a dětmi vyrazili na vlastní pěst autem. Herečka, která v poslední době zazářila například v seriálu Agrometal na Primě, celé rodinné dobrodružství poctivě dokumentovala. Mezizastávku si rodina udělala ještě v rakouském Innsbrucku, italském Trentu a Veroně.

Čtěte také: Kristýna Leichtová se nebojí ukázat své tělo po dvou dětech ve spodním prádle

Kristýna Leichtová na Jadranu:

Chorvatská pláž v Itálii

Leichtová se se svými sledujícími podělila i o to, že se po sedmnácti letech neplánovaně objevila na stejném místě, kde si zahrála ve filmu Účastníci zájezdu. Ačkoliv se děj odehrává v Chorvatsku, točilo se na italském pobřeží v Sistianě. „Poprvé jsem tu byla před sedmnácti lety. Tomu moc nevěřím a ani se na to moc necítím,“ napsala Kristýna k fotce, kterou umístila do stories.

Čtěte také: Kristýna Leichtová se pohádala v kavárně kvůli dětem. Podpořila ji i Eva Burešová

Právě v tom si v roli Denisy zahrála legendární scénu, ve které se na lehátku opalovala nahoře bez. „Ne, vršek si tentokrát nesundám,“ zavtipkovala dvojnásobná maminka. Většinu času strávila s rodinou v kempu, i když ten první opustili už o dva dny dříve, než plánovali. Podle Kristýny tam bylo moc hlučno a oni preferovali spíše klid, ticho a soukromí. Svou cestu pak zakončili v Benátkách, které však herečku také příliš neoslnily. „Byznys a prachy!“ napsala k fotografii z místa.

„My jsme věděli, do čeho jdeme,“ vysvětlila dále ve svých stories na Instagramu a dodala, že s partnerem chtěli, aby si to užily hlavně děti – měly bazén, přístupné moře a dostupnou zmrzku. Jinak by Kristýna s partnerem raději vyrazili třeba do Belgie nebo Francie.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.