Genzer se po deseti letech rozvedl s Finkovou. K soudu přinesl kytici a došlo i na slzy

Manželství herce a komika Richarda Genzera (56) a herečky Lindy Finkové (54) ž sice dávno krachlo, oficiálně se však dvojice rozvedla až teď, po deseti letech. Jak to probíhalo?

Herec, tanečník a komediant Richard Genzer, který patří k základním stavebním kamenům Partičky, si aktuálně užívá na horách. Na snowboardu se přitom začal učit až ve čtyřiceti letech. „Zjistil jsem, že to má strašné výhody. Za prvé to má pohodlné boty a snowboard je jen jedna věc, takže s sebou nemusíte tahat čtyři věci, to znamená dvě lyže a dvě hůlky. Takže toho ztratíte míň,“ vtipkoval Genzer v pořadu Showtime.

Herec, kterého televizní diváci mohou vidět pravidelně v show Inkognito,  je zdárným příkladem toho, že věk je jenom číslo a začít můžete kdykoliv, i když přiznává, že kolem sebe na svahu vídá spíše mladší. „Teď si říkám, že se asi zase vrátím k lyžím, protože jsem asi nejstarší snowboarďák tady v partě,“ dodal se smíchem Genzer.

U soudu všechny překvapil

Na svahu však mimo jiné prozradil i fakt, že se po deseti letech konečně oficiálně rozvedl s Lindou Finkovou, se kterou už pár dlouhou dobu netvoří. „Máme po rozvodu s Lindou po tolika letech, takže ona je svobodná a já jsem svobodný,“ prozradil komik. S Finkovou má dceru Viktorku a syna Matyáše. Oficiálně vztah ukončili, když na Genzera praskla nevěra a jeho poměr s o devět let mladší psycholožkou Markétou Jiránkovou.

Herec popsal také to, jak všechny přítomné u soudu překvapil, když své exmanželce přinesl dárek. „Bylo to úplně v pohodě. Já jsem jí přinesl kytku, to tam prý ještě nikdy neviděli,“ prozradil dobře naladěný Genzer. Zároveň otevřeně přiznal, že došlo i na emoce. „A když četli rozsudek, tak jsme vstali, poplakali a šli jsme zase každý po svých,“ dodal s úsměvem dobře naladěný umělec.

„Nechceme posílat právníky, ale jít tam osobně, abychom si udělali selfíčka se soudcem. Oba se na to těšíme, i když je to smutná věc, že něco končí. Hledáme jen termín, abychom si to fakt užili,“ řekl už na konci roku Genzer pro Super.cz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.