Celebrity

24. prosince 2022 09:00

Karolína Oehmová

Richard Genzer prozradil, co dává dětem na Vánoce. Je to nechutné, omluvil se

Richard Genzer dává na Vánoce dětem peníze

Richard Genzer (56) si v předvánočním čase užívá nejvíc Silvestra, kterého slaví v pořadech, kde účinkuje. Prozradil, jaké šílenosti dělá jeho rodina s bramborovým salátem a čím již tradičně obdarovává své děti na Vánoce.

Herec, komik a bývalý tanečník Richard Genzer má před vánočními svátky veselo. Jelikož se pořady na Silvestra předtáčejí, užívá si poslední den v roce hned několikrát. My jsme ho zastihli na natáčení vánočního dílu zábavného pořadu Inkognito, kde si dopřával šampaňské a chlebíčky. „Bylo to výborné. Točili jsme už Silvestra s partičkou, takže mám vlastně tři Silvestry a ještě žádný nebyl,“ směje se Genzer, který poslední den v roce bude hrát v divadle Karlín.

Bramborový salát s uherákem ohřívaný v mikrovlnce

Na Vánoce poslední tři roky, hned po svých narozeninách 20. prosince, jezdí pryč. Tradiční kapr s bramborovým salátem si ovšem nenechá ujít, i když trochu netradičně. „Já miluji bramborový salát s uherákem. Moje sestra si ho zase ohřívá v mikrovlnce, takže to je opravdu nechutné,“ prozradil Genzer jejich zvláštní tradice.

S vánočními dárky si ale hlavu nedělá. Už léta je domluvený s dětmi na stejném dárku. „Co mám kupovat dceři a velkému synovi? Tak jsme se domluvili na penězích. Vím, je to nechutné, nikdo to nemá rád, ale je to pro mě lepší, než abych mu koupil nějakou mikinu, která se líbí mně a jemu ne,“ vysvětlil herec. Většina z nás tuto metodu zná jako obálkové Vánoce, ani to ovšem u Genzera neplatí. „My si to dáváme z ruky do ruky – i ty obálky jsou dnes drahé. Promiňte, je to srabárna, ale dělám to tak,“ omlouval se Richard Genzer divákům.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.