Více už o Richardu Genzerovi vědět nepotřebujete. Ukázal, co dělá ve sprše

Inkognito (19) - Richard Genzer odhalil, co dělá ve sprše

Mezi panelisty v oblíbené zábavné show, jejichž úkolem je hádat profese hostů, tentokrát usedne i herečka Kristýna Leichtová. Ta si z natáčení mimo jiné odnesla novou dovednost, s níž nepochybně uspěje i doma.

Jedním z úkolů pro Kristýnu Leichtovou, Jakuba Prachaře, Ondřeje Brzobohatého a Richarda Genzera v díle pořadu Inkognito, který pokud jste nestihli sledovat v televizi, si můžete přehrát na iPrima.cz, bude i uhádnout profesi Martiny Nedvědové. Martina je balonkářka. Z balonků vyrábí hračky pro děti i dekorace. Rozhodla se, že hádající panelisty Inkognita i moderátora Libora Boučka naučí něco ze svého umění.

Rozdala hadovité modelovací balonky a pustila se do výuky. „Vyrobíme si to nejjednodušší a pro kluky nejzábavnější – meč. Nejdůležitější je si balonek nejprve promačkat,“ zahájila postup, přičemž promačkání balonku se ukázalo jako kámen úrazu celé výuky. Nečekala, že pánové v baloncích uvidí něco jiného a z hračky pro děti se stane hračka pro dospělé.

„To je poprvé, co jsem ve sprše a jsem oblečený,“ pronesl během mačkání balonkového hada Richard Genzer. „To je poprvé, co jsem oblečený a nejsem tam sám. Jste si jistá, že je to meč?“ bavil se postupem i výtvorem Jakub Prachař, zatímco Kristýna Leichtová pomalu rudla studem. „Já to doma vysvětloval na včeličkách a ono to jde i takhle,“ bavil se Geňa svojí novou hračkou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.