Celebrity

26. července 2023 12:45

Šarlota Chmelařová

Vendula Pizingerová o dramatické dovolené: Dvakrát se nám převrátilo auto

Vendula Pizingerová (51) vyrazila s manželem Josefem (35) a jejich synem na dobrodružnou dovolenou. Rodina se totiž rozhodla přespávat v autě, a tak na jejich cestách nechybí spousta napínavých a dramatických chvilek. Co všechno se jim přihodilo?

Vendula Pizingerová nemá o zážitky nouzi. Se svým manželem Josefem a nejmladším synem Josífkem vyrazili na dovolenou, kterou stráví hned v několika státech. Luxusní a drahé hotely se rozhodli vyměnit za kempování a spaní v autě a nutno říct, že zažívají pořádné dobrodružství.

Mohlo by vás zajímat: Vendula Pizingerová připouští rezervy ve výchově. Chybí jí důslednost

Na cestách je trojice už téměř dva týdny a za tu dobu stihli navštívit státy jako Rumunsko či Bulharsko a nyní doputovali až na území Řecka. Pizingerová na svém Instagramu pravidelně sdílí jejich zábavné zážitky, ale také napínavé momenty či láskyplné chvilky, které spolu jako rodina zažívají. Při pohledu na romantický večer na pláži, kde jim dělá společnost pouze šumění vln a hořící oheň, se vám zatají dech a pravděpodobně se na dané místo budete chtít okamžitě přenést také. Na dovolené se ale trojice cestovatelů musela potýkat také s méně příjemnými zážitky.

Čtěte také: České krásky se předhánějí v odhalování. V plavkách pózovala Kubelková i Rolins

Problémy s autem

Rodina si pro svou cestu zvolila terénní vůz, ale i s tím občas nastaly komplikace. „Dvakrát se nám převrátilo auto, tak jsme museli vyvažovat. Může se vám taky stát, že s autem někde uvíznete, ale byli jsme vybavení na všechno,“ prozradila Pizingerová pro Extra.cz. Prezidentka nadačního fondu Kapka naděje také popsala, jak cestování v autě snáší její syn. „Malý to zvládal dobře, někdy to na něho bylo dlouhé, tak jsme ho museli zabavovat,“ svěřila se Pizingerová.

Mohlo by vás zaujmout: Kempování bez kempů? Vracíme lidem klid a pohodu, říká Lukáš Tesař

Při projíždění v přírodě narazili na řadu zástupců živočišné říše. „Potkali jsme netopýry, medvědy, delfíny, pavouky, želvy a hady. Ale nebála jsem se, když jsem v přítomnosti mého muže, mám pocit bezpečí. Byli jsme u jezera, kde je vyhlášené riziko výskytu potulných a agresivních psů. My jsme naštěstí žádné nepotkali,“ popsala zážitky Vendula.

Vendula Pizingerová se v minulosti rozpovídala mimo jiné o psychice:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.