České krásky se předhánějí v odhalování. V plavkách pózovala Kubelková i Rolins

Známé české celebrity vyrazily na dovolenou k moři nebo tráví horké letní dny u bazénu. Tak či tak předvedlo několik slavných krásek své výstavní křivky v plavkách. Podívejte se, jak to sluší bývalé modelce Ivě Kubelkové nebo třeba Vendule Pizingerové.

Léto je v plném proudu a na dovolenou vyrazila řada známých osobností v čele s předními kráskami českého showbyznysu. Na prosluněnou Mallorku se vydala s celou rodinou moderátorka Iva Kubelková. Zapózovala v plavkách se zvířecími vzory, které jsou letos opět v kurzu a rozhodně s nimi nešlápnete vedle. Na svém Instagramu sdílela několik fotografií a videí zachycujících místní atmosféru. Kubelková vyzdvihuje krásy tamní přírody a zasloužený odpočinek se svými nejbližšími si náležitě užívá.

Mohlo by vás zajímat: Nový módní trend: Slavné ženy vyráží do společnosti ve spodním prádle

Za hranice vycestovala také zpěvačka Anna Slováčková nebo herečka Nela Boudová. Ta na sociální sítě přidala snímky z ostrova Fuerteventura, který je považovaný za ráj surfařů. Doprovod jí dělal přítel, novinář Jan Tuna. „Tady cítím propojení s přírodou a bohem. Nejenže tady cítím svůj vlastní nekonečný potenciál, ale také se stávám součástí něčeho většího, než jsem sama. Svět kolem vás získává nový smysl a zároveň se zastaví. Cofete… nejkrásnější před západem slunce,“ napsala Boudová k zamilovanému snímku z pláže. Je vidět, že jí pobyt u moře náramně prospívá.

I jednodílné plavky mohou být sexy

Některé slavné dámy vsadily raději na jednodílné plavky. Červené na sebe oblékla trojnásobná maminka Agáta Hanychová. Ta předvedla skvělou formu po porodu dcery, kterou má s Jaromírem Soukupem. Pozadu nezůstala ani Vendula Pizingerová, jež velmi dobře ladící černý model.

Čtěte také: Azurová voda a útesy. Koupališti v Polsku se přezdívá Maledivy a vstup je zdarma

Trochu odvážnější byla herečka Sandra Nováková. Ta zapózovala svému partnerovi u bazénu v tmavě zelených plavkách s průstřihy, ve nichž vynikla její vypracovaná postava. Ukázkové bříško předvedla i slovenská diva Dara Rolins, která si užívá krásnou Sardinii. Užasně vypracovaný zadeček zase předvedla na dovolené v Turecku modelka Hana Mašlíková.

Neoblíbený střih plavek

Jak už to tak bývá, najdou se ale také hvězdy, které výběrem fanoušky příliš nepotěšily. Lidem se nelíbil spodní díl plavek modelky Veroniky Kašákové. „Postava perfektní, ale ten spodní díl plavek je děs,“ napsala například jedna žena v komentářích. „Jste moc hezká a sympatická, ale ty spoďáry jsou strašné. Ale je to samozřejmě jen můj názor,“ vyjádřila se jiná komentující.

Mohlo by vás zajímat:

Na tuto poznámku zareagovala sama modelka, která přiznala, že se nelíbí ani jejímu partnerovi. „Máte stejný názor jako můj muž,“ dodala a přidala smějící se smajlík. Je tedy vidět, že kritiku bere s humorem. Na další české krásky v plavkách se podívejte v naší galerii.

O dovolené je letos rekordní zájem:

Sdílejte článek
Štítky plavky Instagram celebrity Vendula Pizingerová Nela Boudová Hana Mašlíková Agáta Hanychová móda Iva Kubelková Dara Rolins Veronika Kašáková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.