Nový módní trend: Slavné ženy vyráží do společnosti ve spodním prádle

Slavné celebrity nemají s odhalováním kůže problém. Světoví módní návrháři jasně ukázali, že letošní rok budou trendy nejrůznější průsvitné materiály, síťovina a průstřihy. Stále častěji se ale můžeme setkat i s viditelným spodním prádlem. Kdo ze slavných žen se nebojí ukázat kalhotky?

Sex-appeal, provokace a extravagance. Těmito slovy by se daly popsat aktuální módní trendy, kterým vévodí nahota. Titěrné kousky látky, které sotva zahalují to nejnutnější, se staly synonymem pro spousty přehlídkových mol slavných módních návrhářů. Už dříve jsme vás informovali o „revoluci v bradavkách“, které ženy postupně přestávají skrývat a povolují je dokonce i sociální sítě.

Mohlo by vás zajímat: Bradavky odhalují modelky, celebrity i sociální sítě. Odvážný trend dobývá svět

Irina Shayk

Teď je stále častěji viditelný nový trend a tím je spodní prádlo. Jeden z největších poprasků způsobila ruská modelka Irina Shayk (37), která se v květnu letošního roku objevila na 76. ročníku Filmového festivalu v Cannes oděná pouze do černých průhledných šatů, pod kterými se jí rýsovalo sexy černé prádélko. To doplnila černými brýlemi a výraznými šperky. Nutno říct, že pohled nejednoho přítomného muže a ženy sklouzl na patřičná místa.

Emily Ratajkowski

Trend odhaleného prádla často podporuje také modelka Emily Ratajkowski (32). Tu takto mohli spatřit fanoušci na prestižních událostech, ale také na několika party. Na jednu takovou vyrazila v průsvitném černém modelu, který odhaloval téměř vše.

Rita Ora

Pozadu nezůstává ani zpěvačka Rita Ora, která má také velice ráda průsvitné modely. Nedávno vyrazila do londýnských ulic pouze ve spodním prádle. Ve velice odvážných šatech se objevila i během pařížského týdne módy, a to konkrétně na přehlídce Azzedine Alaia. Dvaatřicetiletá zpěvačka si pro tuto příležitost oblékla průsvitné krajkové šaty, které kompletně odhalovaly její bradavky.

Julia Fox

Bývalá partnerka rappera Kanyeho Westa je známá svým smyslem pro extravaganci. Tahle žena už několikrát dokázala, že se šokovat rozhodně nebojí. V minulosti jsme Julii Fox (33) mohli vidět v šatech odhalujících zadeček nebo v extrémních make-upech. Jednou si tato italsko-americká herečka a modelka vyrazila na nákupy pouze ve spodním prádle. Až budete příště řešit, co na sebe rychle hodit, tak vám možná postačí už jen bunda a boty.

Kylie Jenner

Nejmladší miliardářka na světě Kylie Jenner (25) udává módní trendy často. Takže ani ona nezůstává pozadu za slavnými modelkami. Naposledy se na veřejnosti ve spodním prádle objevila během zářijového týdne módy v Paříži. Na sobě měla kalhotky značky Loewe, které oblékla přes punčochy.

Zdá se, že tento módní trend budeme vídat stále častěji, a to nejen na přehlídkových molech a modelkách. Na další slavné ženy, které se na veřejnosti objevily ve spodním prádle se můžete podívat do naší galerie.

Podívejte se, jak vypadala módní přehlídka Beaty Rajské na Mezinárodním festivalu v Karlových Varech:

Sdílejte článek
Štítky krása oblečení móda styl Emily Ratajkowski Kylie Jenner celebrity spodní prádlo Rita Ora trendy Alessandra Ambrosio Julia Fox Irina Shayk

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.