Top momenty Academy Museum Gala: Průsvitné róby, bradavky i usmíření dvou sokyň

Druhý ročník Academy Museum Gala proběhl v sobotu v Los Angeles. Na prestižní událost dorazila řada známých celebrit, které na sebe oblékly róby od známých módních návrhářů. Komu to slušelo nejvíc?

Galavečer byl oslavou umění a dějin filmu. Slavnostní událost si nenechalo ujít spousty známých tváří, které se předvedly v luxusních šatech známých z přehlídkových mol. Prohlédněte si ty nejzajímavější outfity večera.

Olivia Wilde

Herečka a režisérka Olivia Wilde (38) na sebe oblékla jednoznačně ty nejprovokativnější šaty večera. Třpytivá róba od francouzské značky Alexandre Vauthier byla ve vrchní části průhledná a odhalovala hereččiny bradavky. Spodek lemovalo růžové pštrosí peří.

Kaia Gerber

Při pohledu na mladičkou modelku Kaiu Gerber (21) budete mít pocit, že vám někoho připomíná. Podoba není čistě náhodná, a ano - jedná se o dceru slavné modelky 90. let Cindy Crawford. Kaia zvolila také velice odvážný model. Průsvitné šaty značky Alaïa obepínaly její dokonalou postavu a ona v nich vypadala zkrátka božsky.

Hailey Bieber

Modelka a manželka zpěváka Justina Biebera, Hailey Bieber (25), dala též na odiv svou dokonalou postavu v hnědých šatech s průstřihem na břiše od značky Yves Saint Laurent. Minimalistické šaty jí nádherně sedí, krásně ladí s vlasy a barvou kůže a modelka v nich vypadá opravdu přitažlivě.

Selena Gomez

Zpěvačka Selena Gomez (30) zvolila o něco konzervativnější model v pánském stylu. Oblékla na sebe černý dámský smoking značky Giorgio Armani. Velký rozruch způsobilo právě její setkání s Hailey, jelikož Selena je expřítelkyní Justina Biebera a v minulosti mezi oběma dámami údajně panovala zlá krev. Na této akci se zřejmě rozhodly zakopat válečnou sekeru, jelikož se spolu vyfotily, a to dokonce v objetí. Zdá se, že veškeré rozepře už jsou minulostí.

Julia Roberts

Nestárnoucí herečka Julia Roberts (54) je prostě Pretty Woman! Tentokrát vynesla černobílé korzetové šaty od návrháře Toma Browna, celý outfit doladila černým oversized sakem, které ovšem některým módním kritikům přišlo zbytečné. My musíme uznat, že tento outfit s lehkým nádechem pánského stylu herečce moc sluší.

Nejelegantnější pár Hollywoodu

Fešák George Clooney (61) vypadá skvěle snad za každé situace. Do společnosti vyrazil v doprovodu své neméně krásné ženy, britské právničky Amal (44). Ta na sebe oblékla zelenkavé šaty bez ramínek od značky Del Core, které doplnila o psaníčko ve stejné barvě a šperky Cartier. Její manžel na sobě měl klasický třídílný smoking. Oslňující pár spolu vypadal naprosto božsky, ostatně jako vždy.

Sdílejte článek
Štítky Selena Gomez muzeum styl herec celebrity Julia Robertsová oděv Julia Roberts bradavka Olivia Wilde Selena Gomezová Hailey Baldwinová módní návrháři Hailey Bieber móda styl šaty Academy Museum Gala Kaia Gerber róby

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.