Celebrity

19. října 2022 12:22

redakce Prima Ženy

Módní alarm z Academy Museum Gala: Krásné róby, latexové doplňky i přejedená víla

Nádherné róby, latexové doplňky, korzety, usedlost i rafinovaná provokace. Taková byla móda na Academy Museum Gala 2022. To nejzásadnější v rubrice Módní alarm shrnula návrhářka Anna Tejklová.

Útok masožravého tylu

Tento model na mne působí, jako kdyby šla herečka Keke Palmer poklidně na akci v slušivém černém kostýmku, ale na rohu ulice jí náhle přepadl masožravý Modrý tyl, řečený Modrá smrt.

Po zbytek večera se jí už nepustil a snažil se ji zlikvidovat. Bohužel se ale nenašel žádný chrabrý rytíř, který by ji té nestvůry zbavil.

Plamenný model Kerry Washington

Úžasný model a doplňky vynesla Kerry Washington. Středové řasení do švu je jeden z triků, jak protáhnout a zúžit figuru, hluboký výstřih tento dojem ještě podtrhuje.

Poloprůhledná látka je působivá. Latexové černé rukavičky nad lokty celkový vzhled povýšily a dodaly mu ten správný styl.

Přejedená víla

Špagetová ramínka mají jednu zásadní otravnou vlastnost. Drasticky zmohutňují ramena. Dobře vypadají jen na drobných křehkých ženách, což není případ herečky Leny Dunham. O lesklém saténu si můžeme říci přesně to samé – drasticky zmohutňuje a sluší spíše štíhlým ženám. Zde je názorná ukázka, jak nevhodný materiál i střih způsobily u dotyčné dojem přejedené víly. Zásluhu na tom mají i titěrné kytičky zasazené do účesu, který herečce ještě více zvětšuje hlavu.

Na druhou stranu paní Lena si na zesměšňování sama sebe a prezentaci tělesných nedokonalostí založila kariéru, tak to možná byl záměr...

Moderní víla

Zde se můžeme rovnou podívat, jak vypadá kombinace téhož, tedy špagetových ramínek a saténu, na ženě štíhlé a křehké.

Herečce Amber Valletta tento materiál i střih samozřejmě sluší a šaty jí dodaly ještě více jemnosti a ženskosti. Decentní doplňky ladí. Takto si představuji moderní minimalistickou vílu.

007 a Clooney Girl

Dokonalý pár! George Clooney vypadá jako James Bond. Jeho manželka Amal pak oblékla krásné a promyšlené šaty. Tato barva jarní zeleně jí moc sluší, protože má snědou kůži a je výrazný typ. Pokud by ale tento odstín zelené oblékla například bledá blondýnka, působila by i v obličeji nazelenale a mdle.

V tomto případě ale vybraná barva vypadá úžasně, podíváme se na střih. Svislé pruhy od pasu dolů zeštíhlují, nad pasem tvoří V, aby byl pas ještě více opticky zúžen. V oblasti poprsí je naopak látka vedena vodorovně a košíčky jsou vyztužené, je to pro větší objem. Barevné odstupňování ještě umocňuje vše zmíněné. Ke studené zelené nejlépe ladí správně zvolené doplňky ve stříbrné, která je rovněž ve škále studených barev. Zkrátka dokonalost.

Rozepnuto ve velkém stylu

V Módním alarmu jsme nemohli vynechat tento zásadní kousek od značky Louis Vuitton, který vynesla americká herečka Jurnee Smollett.

Radioaktivní gigantický zip je neokoukaný módní jev. Sice si asi všichni všimnou zipu víc než herečky, ale rozhodně je to originální.

Korzet dělá nejlepší křivky

Na závěr si dáme nádherný dramatický model herečky Christiny Ricci. K radosti mnohých jsou letos korzety jedním z největších módních trendů a opravdu asi žádný kus oděvu nevyzdvihne ženské křivky tolik, jako to umí korzet. Sice nošení a velké stažení opravdu bolí, ale pro výsledný dokonalý dojem se trpět vyplatí.

U těchto šatů bych ještě vyzdvihla existenci rozparku, díky kterému působí celek moderně a ne přehnaně dobově.

Sdílejte článek
Štítky muzeum James Bond styl herec George Clooney Amal oděv Amal Clooney Christina Ricci poplašné zařízení Anna Tejklová Módní alarm Kerry Washingtonová Lena Dunhamová Jurnee Smollett-Bell

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.