Celebrity

23. června 2023 14:46

Anna Tejklová

Módní alarm pod žhavým sluncem: Jaké jsou plavkové trendy roku 2023?

Anna Tejklová o módě

Jaké jsou plavkové trendy roku 2023? Mohli bychom je shrnout do několika slov: flitry, pastelové i zářivé barvy, asymetrie a odvaha! Nezapomínejme ani na doplňky, které jsou praktické i slušivé. Velké klobouky, stylové kšiltovky a kšilty či výrazné sluneční brýle náš letní plavkový styl posunou ještě výš. Módní alarm pro web Prima Ženy připravila návrhářka Anna Tejklová.

FLITRY VŠUDE

Krásné bikiny bohatě pošité flitry ve všech barvách se dají bez problémů sehnat dokonce i u nás. Můžete je mixovat i s decentnějšími díly, pokud například chcete přitáhnout pozornost k poprsí, ale už ne tolik k pozadí, plavky si zkrátka nakombinujte s jednobarevným hladkým dílem a třpyťte se jen nahoře (nebo naopak).

Cardi B v růžových flitrových bikinách

Zpěvačka Cardi B oblékla krásné růžové bikiny, které se hodí k její postavě. Tento typ podprsenky ale samozřejmě vyžaduje pevná, umělá či malá ňadra.

Dua Lipa v mentolových třpytivých bikinách

Zde je vidět, že flitrové bikiny jsou slušivé, ať už máte větší, či menší objem hrudníku. Zpěvačka zvolila moderní mentolovou barvu a vypadá to dobře.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Jak módní návrhářka zhodnotila Evu Pavlovou?

PASTELOVÉ BARVY PLAVEK

Vypadají výborně na opálené pokožce, působí jemným a ženským dojmem. K létu se hodí ideálně, dají se dobře kombinovat s bílou a ostatními pastelovými barvami

Kim Kardashian v pastelově růžových bikinách své značky

Kim má ideální postavu a sluší jí všechno. U postavy typu přesýpacích hodin jsou vykrojené kalhotky obzvláště slušivé, křivky ještě více vyniknou a prodlouží se opticky nohy.

Krásná Salma Hayek v pastelově žlutých plavkách

Vždy dokonalá Salma Hayek si také může dovolit cokoliv, k jejímu snědému typu žluté plavky obzvláště dobře ladí.

Modré bikiny v podání Barbie Ferreira

Herečka Barbie Ferreira má na sobě plavky, které jí dobře sednou, nepřehnala to s šňůrkami, které by se zařezávaly, a dobře udělala. Roztomilá je i k plavkám sladěná květina ve vlasech.

NEONOVÉ BARVY PLAVEK

Plus size modelka Ashley Graham v zářivě oranžových dvoudílných plavkách

Ashley Graham se ani v těhotenství nebála dvoudílných plavek. Svítivě oranžová může být ale nebezpečná v kombinaci s tvarohově bílou postavou, která tím kontrastem ještě více zbělá. Zde je modelka ale celkem opálená a nevypadá to špatně. Oceňuji, že břicho je vkusně zakryté velkým spodním dílem.

Nicki Minaj sladila k neonovým plavkám i vlasy

Tako fotka zpěvačky je sice staršího data, ale neonové bikiny z módy nikdy nevyjdou. Málokterá barva tak hezky prodá opálenou kůži. Zde jsou v zářivém duchu sladěné dokonce i vlasy.

Lizzo v neonově zelených bikinách chybí soudnost

Přestože k barvě kůže se zářivě zelená hodí skvěle, zpěvačka nepůsobí v těchto bikinách esteticky. Šňůrky se ztrácejí v tuku, což by se dít nemělo. S postavou takového typu je vždy vhodnější zvolit jednodílné decentní plavky.

Liz Hurley v plavkách, které opticky zvětšují poprsí

Liz Hurley zde názorně předvádí, jak skvěle obléci na pláž sportovní štíhlou postavu bez výrazných křivek, aby celek vypadal perfektně a žensky. Volánky na horním dílu opticky přidávají objem, což je umocněno i střihem v rovné linii bez vykrojení. Mašličky na bocích také přidávají hmotu, což rovným bokům prospívá.

ASYMETRICKÉ STŘIHY

Významný trend jsou asymetrické střihy, s nimi obzvláště je ale potřeba pracovat opatrně. Sluší nejvíce štíhlým a sportovním postavám.

Sara Sampaio v asymetrických bikinách v trendy barvě

Hezká inspirace pro ženy s tímto typem postavy, v takovém modelu budete na pláži i u bazénu rozhodně budit pozornost.

Supermodelka Doutzen Kroses v jednodílných asymetrických plavkách

Modelka oblékla velmi elegantní plavky, podobný kousek bude vhodný i pro ženy, které nechtějí ukazovat břicho, ale zároveň chtějí být sexy. Tento střih plavek nabízí dobrý kompromis.

Užijte si skvěle léto, milé čtenářky.

PODÍVEJTE SE TAKÉ NA ROZHOVOR S ANNOU TEJKLOVOU:

Sdílejte článek
Štítky plavky ňadra móda styl trend Nicki Minaj Kim Kardashianová Ashley Graham Cardi B Salma Hayeková Anna Tejklová Módní alarm Sara Sampaiová Barbie Ferreira

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.