Celebrity

9. června 2023 16:30

Kisa Císařová

Veronika Kašáková si už nejhorším prošla, přesto se bojí. Strach o syna ji překvapil

30+ Otázek Veronika Kašáková

Málokdo schytal od života tolik ran jako Veronika Kašáková (33). Jako malou ji matka odložila i s bratrem Karlem (35) do dětského domova. Blonďatá kráska se tím ovšem nenechala zlomit. Propracovala se mezi finalistky soutěže Česká Miss a nezdolně pomáhá dětem s podobným osudem. Když se pak sama stala maminkou, život syna Matyáše (2) zkomplikovala vážná nemoc. I tomu se ale Veronika odmítá podvolit a mateřství si vychutnává plnými doušky.

„Nejvíc mě na mateřství překvapil asi ten strach o mého syna“, svěřila v pořadu 30+ Otázek bez váhání Veronika, za kterou si udělal štáb z Prahy pořádný výlet, jelikož modelka žije s rodinou až za Chomutovem. Přestože je Veronika rodačkou z Prahy, ještě v předškolním věku se o ni její biologičtí rodiče nedokázali bohužel postarat, a ona tak skončila v dětském domově ve Vysoké Peci u Chomutova i s bratrem Karlem.

„Mám ráda Krušné Hory. Mám ráda lidi, které jsem měla kolem sebe v dětství a mám ráda tu vesnickou pohodu,“ odpověděla modelka na otázku moderátorky Kisy Císařové, proč si už jako dospělá vybrala Chomutovsko k žití. A to i přesto, že coby modelka měla drtivou většinu zakázek v hlavním městě a nějakou dobu tam opět pobývala.

Přečtěte si také: Dojemná zpověď Veroniky Kašákové. Cítím bolest. Snad na nemoc syna najdou lék

V kopcovité krajině kolem Chomutova si ale modelka s manželem Milanem Sovadinou vybudovala skutečný domov, kde společně vychovávají syna Matyáše. Ten se sice narodil s vážnou metabolickou poruchou, kterou lékaři odhalili jen nedlouho po jeho příchodu na svět, Veronika je ale i přes všechna omezení, která to s sebou přineslo, šťastnou a hlavně milující mámou. „Můj běžný den ve většině případů vypadá tak, že v jedné ruce držím dinosaura, ve druhé auto a hraji si. Takže je to vlastně super,“ prozradila s širokým úsměvem modrooká blondýnka, která se loni v létě stala vdanou paní a letos ji tak čeká oslava prvního výročí svatby. S jejím dnes už manželem Milanem spolu ale před tím, než si v chomutovském zooparku řekli svá ano, několik let chodili. A jak budou manželé slavit první společný rok manželství?

„To jsem taky zvědavá. Přinejmenším ale určitě půjdeme na dobrou večeři,“ má jasno Veronika Sovadina Kašáková. „Mám nadační fond a té Kašákové hodně dlužím,“ prozradila modelka a zakladatelka Nadačního fondu Veroniky Kašákové, proč se nedokázala svého rodného příjmení úplně vzdát a příjmení svého partnera k němu připojila.

Jaká barva dominuje ve Veroničině šatníku a kterou naopak téměř nenosí? Bez jakého šperku neopustí dům? Jak by zhodnotila svá Kristova léta, která zanedlouho opustí? Na všechny tyto a spoustu dalších dotazů dala Veronika Kašáková odpovědi v rozhovoru, na nějž se můžete podívat v úvodu článku. A kromě toho v něm taky naleznete důkaz, jaký je Milan Sovadina i po svatbě romantik.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.