Vémola, Noid Bárta i Kotek. Které celebrity si řekly ANO v roce 2022?

Rok 2022 tak trochu překypoval svatbami. Řada celebrit totiž svou veselku během pandemie covidu odložila, proto byl rok 2022 na svatební veselí tak bohatý. Některé sňatky byly zcela překvapivé, jiné byly honosné. Které svatby v roce 2022 hodně zajímaly veřejnost?

Eva Perkausová

Moderátorka hlavních zpráv na CNN Prima News Eva Perkausová (28) na nic nečekala a svého partnera Ivana Hecka (40) si tajně vzala hned zkraje roku 12. ledna na tropickém Mauriciu. Veřejnosti zpočátku nic neřekla. Informaci se rozhodla originálně zveřejnit až přímo v živém vysílání zpráv, kdy diváky uvítala slovy: „U Hlavních zpráv vás vítá Roman Šebrle a Eva Hecko Perkausová,“ čímž pořádně zaskočila i svého kolegu.

Eva posléze exkluzivně pro pořad SHOWTIME prozradila, že svatba proběhla na pláži velmi komorně jen za přítomnosti svědků: „Svatba na Mauriciu byla vždy podle mých představ v tom smyslu, že jsem vždycky chtěla mít svatbu v exotice. Někde v zahraničí. Čistě jenom pláž, moře, palmy – a ten sen se mi splnil.“ Stejně jako její plán založit s manželem po svatbě rodinu. Ještě v roce 2022 porodila zdravého syna Killiana.

Jak to bylo doopravdy s obřadem manželů Vémolových?

Vojta Kotek

Překvapit veřejnost svou svatbou se rozhodl také herec Vojta Kotek (34), který si po více než ročním vztahu vzal svou přítelkyni Radanu, toho času již těhotnou. Svatba proběhla u vodní nádrže Orlík a nikdo o ní neměl vědět. Nakonec ji však dokázali vypátrat bulvární novináři a aspoň zdálky vzniklo několik snímků toho, jak pohádková svatba novomanželů Kotkových na zelené louce nedaleko Orlíku vypadala.

Herec posléze pro magazín SHOWTIME vysvětlil, že se svatbu utajit nesnažil. „Nebyla to tajná svatba. Lidé, kteří tam byli, o ní věděli, pouze jsme nezvali novináře. Přijde mi to totiž hloupé jít do televize a říct ‚Dobrý den, já jsem se oženil.‘“ řekl Kotek. Nejvíc ho dle jeho slov mrzelo, že svatbu již nemohl vidět jeho nebožtík tatínek. Novomanželé 7. října oznámili narození syna Huberta.

Sandra Nováková

Hned po odpolední svatbě Vojtěcha Kotka proběhla i druhá nečekaná veselka. Přímo na pódiu pražské Lucerny se večer před premiérou filmu Hádkovi vzali herečka Sandra Nováková (40) a její partner Vojtěch Moravec (35), kteří spolu tvoří pár již devět let a vychovávají šestiletého syna Mikuláše. „Řekla jsem ano,“ napsala Sandra stručně ke své svatební fotografii.

Stejně jako řada dalších i oni svatbu museli odložit kvůli pandemii. „Přišel nám do toho covid, další léto bylo také nejisté a pak se zdálo, že to kvůli práci nedáme dohromady. A pak přišel tento bláznivý nápad vzít se před premiérou filmu,“ vysvětlila svou netradiční svatbu Nováková.

Jakub Štáfek

Dne 22. července přišlo další překvapení, když se zčista jasna, a tak trochu neplánovaně, objevila na veřejnosti informace, že se oženil herec Jakub Štáfek (32). Zatímco na podzim 2021 v pořadu 7 pádů Honzy Dědka mlžil a řekl: „Uvidíme, jak to všechno půjde, třeba ta svatba nedopadne. Ale přál bych si, aby to dopadlo,“ v dubnu měl v Show Jana Krause už jasno a o sňatku se snoubenkou Dominikou řekl: „Je to věc, která platí. Bude letos.“

Termín sice neprozradil, ale jak řekl, tak také udělal. Událost v den svatby „propálil“ Štáfkův dobrý kamarád a jeden ze svatebčanů herec Václav Matějovský, který na sociálních sítích sdílel krátké video, v němž ženich Jakub Štáfek nese svou novopečenou manželku Dominiku v náručí. Nevěsta se posléze sama pochlubila dalšími snímky ze své veselky s Jakubem, s kterým společně vychovávají dceru Olívii.

Karlos Vémola a Lela Ceterová

Jako „svatbu století“ prezentoval MMA zápasník Karlos Vémola (37) svou letní veselku, při níž si 28. července po pěti letech od seznámení vzal partnerku Lelu Ceterovou (33). Pár měl obřad i následnou hostinu v Občanské plovárně přímo na břehu Vltavy a mezi 350 svatebními hosty nechyběl zástup celebrit. Karlosovým svědkem byl například podnikatel Ivo Ritting a oddávajícím Jiří Krampol.

„Tohle je moje největší životní vítězství!“ okomentoval sňatek Vémola pro Blesk. Jeho novomanželka Lela Vémola dodala: „Už v limuzíně jsem měla slzy na krajíčku. A vlastně už i doma.“ Před svatební hostinou Karlos během svého proslovu řekl: „Dneska je to přesně pět let, co jsem byl na prvním rande s touhle úžasnou ženou. Na cokoli sáhne, tak je to dokonalé. Já jsem tak šťastnej, že už nemůžu být šťastnější. Kolikrát se stydím, protože na světě se dějí hrozné věci a já prožívám tolik štěstí.“

Veronika Kašáková

Finalistka České Miss 2014, modelka a autorka dvou knih Veronika Kašáková (33) prožila své zásnuby až po 9 letech šťastného vztahu s partnerem Milanem. Svatbu plánovali řadu měsíců, a nakonec si své „Ano“ řekli v sobotu 13. srpna ve skanzenu Stará Ves u zooparku v Chomutově. Není to poprvé, co se Veronika s Milanem chystali ke společnému sňatku. Napoprvé však nakonec zásnuby zrušili.

Veronika Kašáková a její Manžel Milan Sovadina během své letošní svatby:

Nyní jsou však rodiče syna Matyáše také manželé. Veronika za sebou nemá snadný život. Její maminka se živila jako prostitutka a propadla drogám, jako malá tak vyrůstala v dětském domově. Její syn se navíc narodil se vzácnou dědičnou poruchou metabolismu. Jak přiznala v pořadu Povídej, po oznámení o synově chorobě „se mi na vteřinu zhroutil svět a opět mě napadlo, že si na mě Pán Bůh zasedl“. Dnes už se však naučila se svými problémy žit, dívat se na synovu nemoc optimisticky a nyní je i šťastně vdaná.

Václav Noid Bárta

Svou již třetí svatbu letos 3. září absolvoval zpěvák a skladatel Václav Noid Bárta (41), který si vzal tanečnici Elišku Grabcovou (31), s níž má dcery Elišku a Aničku. Obřad i hostina probíhaly u rybníka v Černovicích v užším rodinném kruhu. „Je tam rybník, jsou tam všechny věci, které máme rádi. Byly tam pouze naše zlaté holčičky a naše rodiny,“ popsal Bárta svatbu pro SHOWTIME.

Při obřadu novomanželům hrála skladba, kterou složil sám Vašek a text mu napsal jeho otec. Odpolední program po obědě byl mírně netradiční, ale nabízel se. Jelikož veselka probíhala přímo u rybníka, svatební hosté si mohli mimo jiné zarybařit a zasednout k příjemnému pikniku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.