Celebrity

29. července 2022 08:58

Josef Šťastna

Velká falešná svatba? Krampol porušil pravidla, Vémolova veselka byla hlavně show

Zápasník Karlos Vémola (37) a jeho partnerka Lela Ceterová (33) měli ve čtvrtek v Praze velkolepou veselku. Podívaná to byla opravdu nádherná, je ale otázkou, zda nešlo jen o divadlo pro lidi. Svatba totiž probíhala tak, jak to zákony České republiky neumožňují. Největší problém představoval herec Jiří Krampol (84), který nemá oprávnění nikoho oddávat.

Moderátor Michal Kavalčík, fotbalová legenda Horst Siegl (53), herec Sagvan Tofi (57), podnikatel Ivo Rittig (59) či partner Lucie Bílé Radek Filipi (39) si ve čtvrtek odpoledne v roli hostů užili veselku Karlose Vémoly. Obřad se vydařil a večerní zábava ještě mnohem více. Otázkou však je, zda je svatba vůbec platná.

Jiří Krampol přiznal, že šlo o divadlo

V roli oddávajícího se představil herec Jiří Krampol. Přál si to sám Vémola, protože českou hereckou legendu odmalička obdivuje. Jenže Krampol nemá žádné oprávnění oddávat. Není knězem ani pracovníkem matriky. K tomu, aby někoho oddával, tak nemá žádný mandát. „Byla to hlavně show pro lid, nemám žádné oprávnění oddávat,“ potvrdil herec pro deník Blesk. Dodal, že čtvrteční odpoledne si skvěle užil. A bylo vidět, že se baví opravdu parádně.

Je tedy otázkou, co se ve čtvrtek odpoledne na Občanské plovárně vlastně odehrávalo. Svatební hosté se veselili, nevěsta byla nádherná a ženich byl pyšný a rozdával úsměvy do kamer. Zda je svatba pravá, nebo jde jen o divadlo, vlastně nikoho netrápilo.

Podle deníku Blesk se Vémola a Lela oficiálně vzali před několika týdny v utajení. O životním kroku nikoho neinformovali, užili si ho v soukromí. Objevily se i spekulace, že svatba proběhla v zahraničí. Je ale také možné, že dvojice do manželství ještě nevstoupila. Redakce webu Expres.cz informovala, že odpolední show pro hosty a novináře předcházela skutečné svatbě, která teprve proběhne.

Pro Lelu Ceterovou ovšem nemusí být zásadní, zda si v pátek Karlose vzala či na vstup do manželství bude dál čekat. Se zápasníkem MMA má dvě děti – a to je silnější spojení než potvrzení od matriky či faráře.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.