Celebrity

18. července 2022 09:00

Milan Rozšafný

Tajná svatba Bena Afflecka a Jennifer Lopez. Slavný pár se vzal na druhý pokus

Slavná hollywoodská dvojice do toho konečně praštila. Ben Affleck (49) a Jennifer Lopez (52) se vzali tajně, a to po 20 letech od prvního seznámení, po nepodařených zásnubách a jejich vlastních manželstvích.

Tak se fanoušci oblíbeného hollywoodského herce Bena Afflecka a nestárnoucí zpěvačky Jennifer Lopez přeci jen dočkali. Hvězdný pár do toho podle informací bulvárního webu TMZ konečně praštil během tajné veselky v Las Vegas. Jejich plány odhalilo médiím povolení k sňatku vystavené v okrese Clark County v Nevadě, na němž nechybí jména obou zamilovaných hrdliček.

Web Unilad pak uvádí, že podle dokumentů z obřadu si měla zpěvačka legálně změnit jméno na Jennifer Lynn Affleck. Radostnou událost pak už v e-mailu potvrdila svým skalním fanouškům. „Láska je nádherná, láska je přívětivá a láska je také trpělivá. A někdy ta trpělivost trvá 20 let," napsala slavná zpěvačka. Svatbou tedy završili svůj vztah, který začal před takřka dvěma dekádami.

A kdy plánuje svatbu český herec Ondřej Sokol?

Affleck se s Jennifer Lopez poprvé seznámil v roce 2001 při natáčení snímku Gigli. Zpěvačka tehdy ještě byla vdaná za svého druhého manžela Crise Judda. Oficiálně spolu dvojice začala chodit o rok později, kdy JLo podala žádost o rozvod. Stal se z nich jeden z mediálně nejsledovanějších párů, o němž se paparazzi snažili zjistit první poslední. Zásnuby pak na sebe nenechaly dlouho čekat, svatba v roce 2003 však byla zrušena, údajně kvůli zvýšené mediální pozornosti. O pár měsíců později navíc následoval i jejich nečekaný rozchod.

Oba si pak naplno vedli vlastní životy. Affleck byl 13 let ženatý s herečkou Jennifer Garner, s níž má tři děti, bojoval se závislostí na alkoholu a poté randil s půvabnou herečkou Anou de Armas. Jennifer Lopez se mezitím provdala za zpěváka Marca Anthonyho, s nímž má dvě děti. Ani toto manželství však nebylo šťastné a z jejích zásnub s baseballistou Alexem Rodriguezem také sešlo. Když se pak loni Affleck s Lopez opět sešli a přeskočila mezi nimi jiskra, dlouho to netrvalo a staré city byly zpět. Necháme se překvapit, zda jim svatba na druhý pokus přinese štěstí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.