Přítel Lucie Bílé ohromil svými svaly. Bez sladkostí to bylo peklo, přiznal Filipi

Přítel Lucie Bílé Radek Filipi prošel neuvěřitelnou proměnou

Radek Filipi (38) je v životní formě. Partner zpěvačky Lucie Bílé (56) v poslední době pořádně zapracoval na svých svalech. Několik měsíců tvrdé dřiny a odříkání se ale bezpochyby vyplatilo.

Osmatřicetiletý fitness trenér Radek Filipi se před pár měsíci pustil do přípravy na další mistrovství Evropy v bench pressu. To ovšem nakonec musel kvůli zdravotním komplikacím vynechat. „Asi týden před závody jsem dostal zánět bicepsu, tak jsme to museli ze zdravotních důvodů odložit,“ svěřil se Filipi v rozhovoru pro pořad Showtime.

O sedmnáct let mladší přítel zpěvačky Lucie Bílé si z těch samých závodů minulý rok dovezl dvě medaile. Bohužel zranění přišlo v nevhodnou dobu, a to téměř na konci náročné přípravy, a tak tento rok musel vynechat. S trénováním ale nepřestal. V rámci přípravy byl zrovna ve stadiu, kdy shazoval kilogramy. „Když jsme byli ve shazování, s trenérem jsme se rozhodli, že bychom v tom měli pokračovat, a hrozně se to chytlo. Najednou uteklo pět měsíců a já mám dole 32 kilogramů. Teď vážím 105 kilogramů, to jsem měl naposledy snad na základní škole,“ smál se kulturista.

Svou formu však nemá zadarmo. Věnuje se cvičení už několik let a samozřejmostí je pro něj i úprava jídelníčku. „Mám pocit, že jsem cvičil 24/7, ale Honza řekne, že to není pravda. Cvičil jsem 5–6x týdně. Pokud jde o jídlo, to bylo velmi jednoduché, pouze maso s rýži nebo bramborem. Pro mě jako milovníka sladkého to ale bylo peklo,“ přiznal se Filipi ke své slabosti pro sladkosti. Tvrdá dřina se ale vyplatila, Radek Filipi dokonce dostal nabídku na nafocení titulky pro časopis, který se věnuje kulturistice. Snímky pořídil s profesionálem Josefem Adltem, který fotil třeba Arnolda Schwarzeneggera.

Se zlatou slavicí Lucií Bílou tvoří Filipi pár už šest let a jejich láska, zdá se, neustále kvete. Sám Filipi velice vyzdvihoval to, jakou je mu jeho partnerka oporou. „Lucinka je zlatá, je to moje největší podpora. Během celého průběhu mi byla neskutečnou oporou,“ nešetřil slovy chvály směrem k Bílé. Zároveň dodal, že zákaz vycházení od partnerky nemá a že naopak on sám chce být pořád doma. „Lucinka je zlatá a já vím, kde je moje místo,“ uzavřel s úsměvem na tváři vysportovaný svalovec.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.