Celebrity

28. července 2022 12:45

Tomáš Durčák

První fotky z milionové svatby Vémoly a Lely: Bude to pecka, říká zápasník

Kanál 2 - Online - živé ad hoc vysílání

Svatba roku? Pokud jde o pozornost médií či veřejnosti nebo celkové náklady, pak tak čtvrteční svatbu MMA zápasníka Karlose Vémoly (37) a jeho snoubenky Lely Ceterové (33) rozhodně označit můžeme. Pár si své ano řekne na mole pražské Občanské plovárny. Jak probíhaly poslední okamžiky obou budoucích novomanželů?

O tom, jak vypadalo posledních 24 hodin před jeho svatbou s Lelou, Karlos poměrně svědomitě informoval na svém Instagramu. Zatímco jeho snoubenka ve středu vyrazila na nákupy, Karlos se synem vyrazili k holiči, aby se na onen velký den pořádně vyfiknuli. Poté si zápasník, který se teprve před pár dny stal novým šampionem polotěžké váhy organizace Oktagon MMA, dopřál „poslední večeři za svobodna“ v centru Prahy.

Podobné články

Ani tím však horečné přípravy na svatbu neskončily. Karlos už před tím přiznal, že některé věci musel řešit tak trochu na poslední chvíli. Včera k večeru tak ještě například synovi vybíral vhodný svatební oblek, načež pokračoval na Občanskou plovárnu, kde proběhne jeho veselka, aby dohlédl na finální přípravy.

Přípravy na poslední chvíli a šaty za čtvrt milionu

„Bude to dlouhá noc, ale s tímhle skvělým týmem si myslím, že to zítra bude stát za to a bude to hodně velká pecka,“ svěřil se včera Vémola ve svých Insta Stories s tím, že plánovat a dávat organizačně dohromady svatbu tři dny před jejím konáním nebyla úplná hračka. „Výzdoba je práce hlavně mojí ženy a jejího týmu. Vypadá to tady jako v pohádce, a to jsou teprve v půlce,“ pochvaloval si zápasník MMA sněhově bíle vyzdobenou místnost, kde se bude konat veselka a kde to překypovalo bílými květinami.

Podobně napilno měla ve středu i Lela, která si až odpoledne zajela pro své vysněné šaty, v nichž dnes řekne Karlosovi ano. „Šaty se šily několik měsíců u firmy Bernhardt a jsou opravdu tak nádherné, že když jsem si je oblékla, tak jsem se rozplakala. Byl to pro mě velmi silný pocit,“ řekla Lela pro eXtra.cz.

Na kolik budoucí manžele jejich svatební garderoba vyšla? „Šaty Lely by stály nesmysl, ty jí ale šije firma Bernhardt, která už roky obléká i mě a budu od nich mít i oblek. Jinak bychom zaplatili čtvrt milionu,“ vysvětlil Karlos, který pro pořad Showtime včera prozradil, že celkový rozpočet svatby nebude ve statisících, nýbrž spíš v částce přesahující milion korun: „Když jsme tu svatbu plánovali loni, tak jsem říkal, že na to obětuju výplatu ze svého zápasu a letos jsem během dvou měsíců měl ty zápasy tři, takže ten budget je malinko větší.“

Lela včera odpoledne ještě stihla vyrazit na nehty a pedikúru a až o půlnoci se svým fanouškům na Instagramu svěřila, že ještě stále není doma, ale finišuje přípravy na svatbu a teprve se chystá vyrazit domů poté, co se byla stejně jako Karlos podívat na přípravu svatební výzdoby na Občanské plovárně.

Ženich a nevěsta za sebou mají bouřlivé období

Svatba Karlose Vémoly a Lely Ceterové je velmi sledovaná také proto, že pár má za sebou ve svém vztahu poměrně bouřlivé období. Na začátku letošního roku totiž Karlos pouhých šest týdnů poté, co se mu s Lelou narodil syn Rocky, ohlásil rozchod a ukončení vztahu kvůli tomu, že mu přítelkyně měla být nevěrná. „Přišel jsem na to, že má Lela poměr s jiným frajerem, ještě horší je to, že to byl můj dobrý kamarád,“ řekl tehdy ve svém nočním vyjádření na Instagramu Vémola.

Nešlo přitom o první veřejně oznámený rozchod, kterým si dnešní nastávající manželé v minulosti museli společně projít. V roce 2020 si pro změnu sbalila kufry Lela, která odjela zpět na Slovensko poté, co měla přijít na Karlosovu nevěru ona. Po pár měsících odloučení se nicméně rozhodla dát svému zápasníkovi druhou šanci.

Nevěra a trestní oznámení

V loňském roce pak následovaly zásnuby a na konci roku se na první pohled šťastným snoubencům narodil zmíněný syn. Krátce poté však došlo k druhému rozchodu Vémoly a Ceterové. „Zbil mě, když jsem měla v náruči našeho syna Rockyho, mám z něj strach. Zaútočil na mě, žádná nevěra nebyla, vše je vykonstruované, abych v očích lidí vypadala jako děvka,“ popsala v lednu pro Blesk.cz vypjatý noční rozchod Lela, která poté pro Showtime dodala, že na svého snoubence dokonce podala trestní oznámení.

„Podala jsem trestní oznámení. Snad budu někdy vůbec schopná na něco takového zapomenout, ale bohužel po tom, co se událo, nedokážu sdílet jednu domácnost s mým mužem,“ přiznala tehdy Ceterová. Jak se ale zdá, nakonec se jí zapomenout podařilo a o pouhých šest měsíců později nyní Karlosovi řekne své ano.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.