Celebrity

20. dubna 2022 13:43

Petra Kloidová

Jakub Štáfek zabodoval jako Lavi. Teď ho čeká svatba s krásnou zrzkou

Show Jana Krause - Slušnější Jakub Štáfek

Jakub Štáfek před lety zazářil v seriálové roli fotbalisty Laviho. Dlouho očekávané filmové pokračování konečně zabodovalo v kinech. Bývalého bouřliváka teď čeká další životní meta. Co prozradil o chystané svatbě?

Mladý a úspěšný umělec, herec, scenárista a režisér Jakub Štáfek má za sebou nejen několik seriálových rolí, ale i řadu sportovních úspěch jako bojovník smíšených bojových umění MMA. Aktuálně ale triumfuje jako režisér a producent kasovního filmového trháku Vyšehrad, který navazuje na oblíbený internetový seriál a ve kterém ztvárňuje hlavní roli fotbalisty Julia Lavického. „Myslím, že ten seriál byl o dost přísnější, taky jsme byli mladší a rozdováděnější, teď jsme dospěli, tak to má i nějakou hloubku,“ řekl k filmu, který vyniká extrémním humorem.

Milostná scéna s Ivanou Chýlkovou

Vyšehrad měl premiéru minulý týden a čísla sledovanosti v kinech jsou prozatím skvělá. „Je to gejzír emocí. Jsem dojat, vděčný a přistupuji k tomu s pokorou, protože víkendová čísla v kinech jsou úžasná, ale uvidíme, jak to bude dál,“ prozradil webu Prima Ženy Jakub Štáfek těsně před natáčením pořadu Show Jana Krause. „Obecně si myslím, že na takový žánr, kterým je Vyšehrad, je těžké sehnat finanční prostředky, to je nejsložitější. Další věc je dát dohromady tým, herce a fotbalisty, to už byla jen třešnička na dortu,“ dodal jako filmový producent.

V nekorektní komedii si se Štáfkem zahrála milostnou scénu i žena Jana Krause Ivana Chýlková. „Byla to malá role, ale zásadní. Ivanka byla skvělá!“ pochvaloval si Jakub spolupráci a dodal: „Máme tam tak třicetivteřinový koitus.“ Ve filmu se ale objeví i další špičkoví herci, a dokonce také několik fotbalistů. „Tomáš Rosický hrál asi nejlíp,“ zhodnotil režisér a pozval moderátora velice srdečně do kina: „Běžte, je to taková zábava, vezměte rodinku a vyrazte!“

Svatba Jakuba Štáfka klapne tento rok

Jakub Štáfek svůj vysněný projekt konečně vykopl do světa a teď ho čeká další zásadní moment, tentokrát v osobním životě. Herec už delší dobu tvrdí, že plánuje svatbu s matkou své roční dcery Olívie. Krásnou snoubenku Dominiku ukázal už na filmové premiéře, jak je to ale s plánováním svatby? „Je to věc, která platí. Bude letos,“ mlžil trochu Jakub. „Svatbu si představuji v kruhu těch nejbližších, přátel a jejich dětí a přeji si, aby bylo hezké počasí,“ vysvětlil s úsměvem.

Štáfek na rodinu nedá dopustit, na ruce má dokonce vytetovanou vlastní babičku, která zachránila jeho sestře život. Na svatbě bude přítomna i malá dcerka. Jak bývalého bouřliváka roztomilá Olívie změnila? „Myslím, že je brzo hodnotit, jaký jsem otec, ale snažím se. Učí mě trpělivosti, která mi chyběla. Raduji se z každého okamžiku,“ prozradil Štáfek.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.