Celebrity

5. dubna 2022 08:20

Petra Kloidová

Herec Jakub Štáfek má na ruce vytetovanou prababičku. Zachránila jeho sestře život

Představitel fotbalového Laviho, MMA zápasník a herec nekonečného seriálu Jakub Štáfek má mnoho podob. Od minulého roku je to také pyšný otec. Rodina je pro něj důležitá, i proto nedávno vzdal hold své prababičce dosti moderním způsobem.

Jakubu Štáfkovi se v roce 2021 narodila dcera Olívie, kterou má s vizážistkou Dominikou. Jak herec a filmový producent sám říká, narození dítěte ho hodně změnilo. Ačkoliv si na počátku přál syna, dceru zbožňuje. Jen se trochu jako mladý tatínek bojí budoucích nápadníků. „Osobně si myslím, že mě kluk do budoucna nečeká, já budu holčičkovej. Cítím, že mi budou zvonit šestnáctiletí dementi na dveře a budu si rvát vlasy, že to mám za to všechno, co jsem ženským způsobil. Do té doby budu mít zbroják,“ uvažoval o budoucnosti Jakub Štáfek v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Momentálně ho tak zaměstnává nejen film, ale i rodina.

Tetování jako respekt prababičce

I když Štáfek propařil roky mládí, k vlastní rodině měl vždy blízko. Herec moc rád vzpomíná na svou prababičku. Tu si nechal dokonce vytetovat na ruku. „Měl jsem ji rád. Byla hodně zajímavá. Měl jsem k ní velkou citovou vazbu, byla to velká žena, která toho za svůj život hodně vytrpěla. Se sestrou jsme si dali slib, že až přijde jednoho dne ten den, necháme si ji pak zvěčnit. Nechali jsme si ji zvěčnit každý svým způsobem,“ prozradil Honzovi Dědkovi a dodal, že je prababičce vděčný i za to, že zachránila jeho sestře život.

„Zachránila moji sestru. Měli jsme v jižních Čechách chalupu, takový hezký statek. Babička, prababiččina dcera, se rozhodla, že bude podnikat a pěstovat žampiony. Předělala kompletně celou stodolu, ve velkém je pěstovala a dodávala je do několika podniků v jižních Čechách. K tomu pěstování se používal formalín. Měla ho v PET lahvích a moje sestra, které byly dva roky, ji našla, otevřela a napila se z ní. Naštěstí tam byla přítomná stará škola prababičky, která ji prolila mlékem a tím jí asi zachránila život,“ vzpomínal dojatě Jakub Štáfek. Více se dozvíte v pořadu 7 pádů Honzy Dědka v úterý ve 21:35 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.