Celebrity

1. března 2022 09:41

Petra Kloidová

Nela Boudová dlouho nepoznala, že ji Jan Tuna balí. Teď řeší konflikt v ložnici

7 pádů Honzy Dědka (6) - Nela Boudová a Jan Tuna

Láska Nely Boudové a moderátora Jana Tuny trvá už rok. „V jádru jsme jako divocí koně,“ říká o svém vztahu herečka. Pár prozradil, kde se seznámil a proč Boudová tak trochu trpí.

Podobné články

Herečku a moderátora spojilo otužování, které se na začátku pandemie těšilo velké přízni. Nela Boudová se koupala ve Vltavě a Jan Tuna se také rozhodl o otužování něco dozvědět. „Mě k otužování přiměla korona, protože mi chyběl společenský kontakt. Divadla byla zavřená. U klubovny otužilců u Vltavy se dělaly ohně. Scházeli jsme se tam a povídali si,“ vzpomíná na první společné konverzace herečka.

První setkání v pavilonu opic a sympatie nikde

První setkání ale proběhlo dávno předtím, a to když se potkali pracovně v zoologické zahradě. Tam ale vzájemné sympatie rozhodně neproběhly. „Poprvé jsme se potkali ve Dvoře Králové v pavilonu opic. Nela se na mě dívala, jako bych byl exponát,“ vzpomněl si Tuna.

„Honza tam moderoval naboso pořad pro pěstounské rodiny. Já jsem tam byla pozvaná se svou dcerou. Honza tam pobíhal po jevišti a já si říkala, že to je nějaký blázen ze Studia Kamarád. A pak jsem se dozvěděla, že Honza si o mně vyhledal informace a myslel si, že jsem nějaká nafrněná herečka,“ zavzpomínala Boudová.

Nela Boudová si nevšimla, že ji Tuna balí

Přátelství nevšedního páru započalo až o rok později právě díky otužování. Herečce dlouhou dobu trvalo zjistit, že se jí Jan Tuna snaží přiblížit i romanticky. „Pak jsme se rok neviděli, pak Honza točil nějakou reportáž o otužování a viděl na sociálních sítích, že se otužuju, a pak jsme se začali otužovat jako kamarádi. Otužovali jsme se takhle poměrně dost dlouho, než jsem pochopila, že mě tak trochu balí. Skoro půl roku,“ pobavila Boudová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Nela Boudová má dva dospělé syny Andreje a Dalibora. V padesáti se podruhé vdala, ale manželství jí nevyšlo. Prý udělala zásadní chybu. „Vdávala jsem se z omylu. Byl to moc prima kamarád a bohužel jsem to kamarádství zkazila,“ svěřila se Boudová v pořadu CNN Prima NEWS Povídej. Herečka se v té době zařadila do pěstounské péče a vychovává holčičku Alexandru, se kterou má silný vztah.

Menší konflikt v ložnici

Jan Tuna patří mezi ty odvážlivce, které v zimě potkáte v kraťasech. „Já se otužuju celý život, většinu roku chodím v kraťasech, bosý a doma si moc netopím. V ložnici bychom měli mít max. osmnáct stupňů,“ doplnil Boudovou Tuna, jenž má dvě děti z předchozího manželství. „To já dost trpím,“ přiznala Boudová konflikt kvůli preferencím v ložnici.

Stejně jako otužování oba podlehli i saunování. „Saunu oba milujeme, považuju ji za druhou nejlepší věc na světě,“ dodal Tuna. Tou první je Nela? „Chtěl jsem říct sex, takže vlastně jo. No a ta první věc v koroně zakázaná nebyla,“ přiznal potutelně, čemu se vloni oddával nejraději. Celý rozhovor sledujte dnes v 7 pádech Honzy Dědka ve 21:35 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.