Celebrity

3. července 2023 14:05

Tomáš Durčák

Mildo, má lásko. Míša Tomešová v reakci na Peroutkovu svatbu poslala expříteli krásný vzkaz

Milan Peroutka se oženil

Zpěvák a moderátor Milan Peroutka (33) se rozhodl veřejně přiznat pravdu o své sexuální orientaci. Učinil tak poté, co se na veřejnost dostala zpráva o jeho tajné svatbě s partnerem Dominikem. Zatím za své rozhodnutí sklízí ze všech stran chválu i přání štěstí. Svůj vzkaz „Mildovi“ nyní poslala také herečka a zpěvačka Michaela Tomešová (32), pro niž byl před lety právě Peroutka úplně první láskou.

Peroutkova svatba s jeho partnerem, nyní již manželem Dominikem Roubínkem (25), byla pro mnohé šokem právě i proto, že v minulosti měl několik dlouhodobých vztahů s půvabnými ženami. A úplně první z nich byla právě Michaela Tomešová, dříve Doubravová. Jejich vztah však nakonec skončil rozchodem. Michaela se následně v roce 2016 provdala za Romana Tomeše, s nímž má dva syny Kristiána a Jonáše.

Jak před pár lety uvedla, jejich rozchod nebyl vůbec lehký a zejména Milan jej tehdy nesl velmi těžce. „Myslím, že v Milanovi to někde hluboko pořád zakořeněné je, že to úplně v sobě nemá vyřešené, ale bavíme se spolu normálně,“ řekla Michaela pro Blesk.cz. Peroutka následně potvrdil, že vše zlé je již zapomenuto, a dokonce jsou s bývalou partnerkou dnes kamarádi.

A Tomešová nyní jeho slova potvrdila. V záplavě radostných reakcí na Peroutkovu svatbu, jejíž oznámení využil zároveň jako svůj coming out, totiž nechybí ani vzkaz právě od Míši. „Mildo, má první lásko, jsem na Tebe moc hrdá. Na vás oba. Jste spolu krásní a jsem ráda, že jsem Dominika mohla poznat,“ vzkázala Milanovi expartnerka, s níž tvořil Peroutka pár v letech 2006 až 2012.

„To štěstí z vás sálá a já jsme za Tebe tuuuuze šťastná. Přeju vám nádherný společný roky. Připíjíme s rodinkou na vaše zdraví,“ dodala Tomešová, která je očividně upřímně ráda, že její první životní láska nakonec v životě stejně jako ona našla své životní štěstí i tu pravou lásku. S upřímným přáním nepřišla jako jediná.

Mezi gratulanty se totiž objevila například také Lucie Bílá, která stylově vzkázala: „Láska je láska… Přeji hodně štěstí.“ „Hlavně hodně štěstí, kluci,“ vzkázal moderátor Honza Musil. Nechyběla však přání novomanželům i od Olgy Lounové, Moniky Absolonové, Evy Decastelo, Mahuleny Bočanové, Patricie Pagáčové či Anety Krejčíkové.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.