Celebrity

3. července 2023 05:59

David Laštovka

Milan Peroutka randil s ženami. Šest let chodil s Míšou Tomešovou, zlomila mu srdce

Milan Peroutka se oženil

Svatba Milana Peroutky s o osm let mladším Dominikem Roubínkem patří mezi nejpřekvapivější společenské události roku. Do svatebního dne se totiž nevědělo, že talentovaného herce, zpěváka a moderátora, přitahují muži. V minulosti měl přitom několik vážných vztahů s krásnými ženami.

O tom, že syn bubeníka skupiny Olympic Milana Peroutky a spisovatelky Ivany Peroutkové je na kluky, dlouho neměl nikdo ponětí. V minulosti byl vídán ve společnosti půvabných kolegyň. Šest let tvořil pár například s herečkou Michaelou Tomešovou, za svobodna Doubravovou.

Ta ale nakonec dala přednost herci a zpěvákovi Romanu Tomešovi, za něhož se v roce 2016 provdala a má s ním dva syny: Kristiána a Jonáše. Peroutka prý tehdy rozchod velmi těžce nesl. „Myslím, že v Milanovi to někde hluboko pořád zakořeněné je, že to úplně v sobě nemá vyřešené, ale bavíme se spolu normálně. Kamarádi asi úplně nebudeme, ale kolegové úplně v klidu,“ uvedl před pěti lety Tomeš pro Blesk.cz.

Jak to měl s Aničkou Slováčkovou?

Peroutka nakonec Míše odpustil. Jak redaktorovi webu Prima ženy v minulosti prozradil, se svoji bývalou partnerkou vychází dobře. „Jsme kamarádi. Máme spolu hezký vztah,“ vysvětlil.

V minulosti byl spojován také se zpěvačkou a herečkou Aničkou Slováčkovou nebo Nikolou Čechovou. Partnerský vztah s nimi ale nikdy oficiálně nepřiznal. Několik posledních let do společnosti vyrážel bez doprovodu. Že někoho má, naznačil až letos v únoru v pořadu ShowTime. „Já to fakt strašně nechci zakřiknout. Chci být otevřený ke svým fanouškům, i ke všem, ale říkám si, že největší síla těchto věcí je, když o nich víš ty. Mám i příklady ve své branži kolem sebe, kdy mi přišlo, že ta média i trošku předběhla vztah těch dvou lidí. Takže nějak si to hlídám. Musím to vymyslet, jak to udělám. Jak to s vámi udělám,“ prozradil s úsměvem.

Milan Peroutka s Dominikem Roubínkem měli svatbu v pětihvězdičkovém historickém hotelu Chateau Mcely na Nymbursku. Vzali se po necelé roční známosti. Původně chtěli počkat na schválení manželství pro všechny, nakonec ale vstoupili do registrovaného manželství. Roubínek pochází z bohaté rodiny. Jeho mamince se přezdívá Paní McDonald, protože vlastní velkou řadu franšíz tohoto řetězce. Deník Blesk ji dokonce označil jako miliardářku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.