Celebrity

2. července 2023 20:53

Gabriela Kolinová

Milan Peroutka sdílel fotku se svým mužem. Chtěl jsem vám to říct, ale bál jsem se, píše

Milan Peroutka se oženil

O pořádné překvapení se o víkendu postaral Milan Peroutka, který si tajně vzal svého přítele. A naděje mnohých dívek se tak rázem rozplynuly. Oblíbený herec a zpěvák vstoupil do registrovaného partnerství s o osm let mladším přítelem Dominikem Roubínkem na zámku Chateau Mcely. Nyní ukázal jeho fotku a rozhodl se jít s pravdou ven.

Milan Peroutka o svém soukromí nikdy moc nemluvil a byť v minulosti chodil například s herečkou Míšou Tomešovou, dlouho se po jeho boku žádná žena neobjevila. Sám pak často mlžil, zda s někým udržuje vztah. Během loňského listopadu však prozradil, že je zadaný. Více však prozradit nechtěl.

Až během soboty se v médiích objevila zpráva, že Milan Peroutka vstoupil do registrovaného partnerství se svým přítelem Dominikem. V neděli večer se zpěvák odhodlal promluvit a ukázat i fotku svého partnera. Vypadá to, že je konečně šťastný a zamilovaný.

„Tolik jsem vám to chtěl říct první, i když jsem měl strach. Ale žádný můj scénář nepracoval s variantou, že bude ‚tajný zdroj‘ na svatbě ještě předtím, než vůbec nějaká byla. A navzdory jeho výpovědi nám na ní ani nepršelo štěstí, ale přenádherně svítilo sluníčko. Právě štěstí jsme si ale vymyšlenými a senzacechtivými citacemi v dost možná nejhezčí den v životě odmítli nechat vzít,“ napsal na svůj Instagram, kde také poprvé sdílel fotku Dominika.

Peroutka také v dlouhém statusu promluvil o tom, že v posledních měsících byl pod nesnesitelným tlakem. Dostával vzkazy od fejkových profilů a musel vydržet i nátlak médií. Ale nakonec to vstřebal a teď už konečně nic nemusí skrývat.

Mám kluka. Je skvělej. Je natolik skvělej, že jsem se otevřel té možnosti mít kluka. Že jsem ho představil rodině a kamarádům...

„Nebudu chodit kolem horký kaše. Mám kluka. Je skvělej. Je natolik skvělej, že jsem se otevřel té možnosti mít kluka. Že jsem ho představil rodině a kamarádům. A přitvrzuju, že jsem se rozhodnul si ho v sobotu vzít a představit i vám.  Ani nevíte, jak moc si přeju, abyste s tím byli v pohodě i vy. Je toho tolik, co bych vám mohl a chtěl říct. Ale teď nám, prosím, dovolte si užít tyhle chvíle v kruhu těch nejbližších,“ poprosil o trochu soukromí Peroutka.

„Láska je krásná, ve všech jejích barvách! A myslete na to, že přestože v chomoutu, jestli budete chtít, jsem stále váš,“ napsal na závěr.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.