Celebrity

1. července 2023 12:00

redakce Prima Ženy

Milan Peroutka šokoval. Uspořádal luxusní svatbu a vzal si svou tajnou lásku

Milan Peroutka se oženil

Milan Peroutka (33) o svém soukromí nikdy moc nehovořil a přestože se v jeho společnosti objevila spousta sympatických lidí, mlžil o tom, zda s některými z nich udržuje vztah. Během loňského listopadu však prozradil, že je zadaný. Ve vztahu byl evidentně velmi šťastný, protože nyní ho posunul na novou úroveň a vstoupil do registrovaného partnerství.

Ať už Milan Peroutka přijede kamkoliv, všude na něj čekají nadšené zástupy fanynek. Není se čemu divit, o jeho soukromém životě se toho obvykle moc neví a tak leckterá mohla doufat, že ho nakonec uloví. Naděje těchto dívek se nyní však rozplynuly. Oblíbený herec a zpěvák totiž vstoupil do registrovaného partnerství.

„Bohužel jim na místě pršelo, ale říká se, že když prší, znamená to štěstí do dalšího společného života,“ řekl deníku Blesk jeden z hostů, který byl přítomen na páteční svatbě v pětihvězdičkovém historickém hotelu Chateau Mcely na Nymbursku, kde Milan Peroutka řekl své ano o osm let mladšímu partnerovi Dominikovi.

Střežení soukromí

V únoru vztah Milana Peroutky trval už zhruba půl roku. Ani tou dobou o něm ovšem veřejně vyprávět příliš nechtěl a měl k tomu své důvody. Tehdy ovšem nikdo nemohl tušit, jak vážný tento vztah vlastně je.

„Já to fakt strašně nechci zakřiknout. Chci být otevřený ke svým fanouškům i ke všem, ale říkám si, že největší síla těchto věcí je, když o ní víš ty. Mám i příklady ve své branži kolem sebe, kdy mi přišlo, že ta média i trošku předběhla vztah těch dvou lidí. Takže nějak si to hlídám. Musím to vymyslet, jak to udělám. Jak to s vámi udělám,“ zasmál se v rozhovoru pro Showtime.

Milan Peroutka letos oslavil 33. narozeniny:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.