Celebrity

1. července 2023 12:00

redakce Prima Ženy

Milan Peroutka šokoval. Uspořádal luxusní svatbu a vzal si svou tajnou lásku

Milan Peroutka se oženil

Milan Peroutka (33) o svém soukromí nikdy moc nehovořil a přestože se v jeho společnosti objevila spousta sympatických lidí, mlžil o tom, zda s některými z nich udržuje vztah. Během loňského listopadu však prozradil, že je zadaný. Ve vztahu byl evidentně velmi šťastný, protože nyní ho posunul na novou úroveň a vstoupil do registrovaného partnerství.

Ať už Milan Peroutka přijede kamkoliv, všude na něj čekají nadšené zástupy fanynek. Není se čemu divit, o jeho soukromém životě se toho obvykle moc neví a tak leckterá mohla doufat, že ho nakonec uloví. Naděje těchto dívek se nyní však rozplynuly. Oblíbený herec a zpěvák totiž vstoupil do registrovaného partnerství.

„Bohužel jim na místě pršelo, ale říká se, že když prší, znamená to štěstí do dalšího společného života,“ řekl deníku Blesk jeden z hostů, který byl přítomen na páteční svatbě v pětihvězdičkovém historickém hotelu Chateau Mcely na Nymbursku, kde Milan Peroutka řekl své ano o osm let mladšímu partnerovi Dominikovi.

Střežení soukromí

V únoru vztah Milana Peroutky trval už zhruba půl roku. Ani tou dobou o něm ovšem veřejně vyprávět příliš nechtěl a měl k tomu své důvody. Tehdy ovšem nikdo nemohl tušit, jak vážný tento vztah vlastně je.

„Já to fakt strašně nechci zakřiknout. Chci být otevřený ke svým fanouškům i ke všem, ale říkám si, že největší síla těchto věcí je, když o ní víš ty. Mám i příklady ve své branži kolem sebe, kdy mi přišlo, že ta média i trošku předběhla vztah těch dvou lidí. Takže nějak si to hlídám. Musím to vymyslet, jak to udělám. Jak to s vámi udělám,“ zasmál se v rozhovoru pro Showtime.

Milan Peroutka letos oslavil 33. narozeniny:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.