Sandra Nováková trávila čas s rodinou v náročných podmínkách. Žili jako táborníci

Pod hladinou - Sandra Nováková hraje se svým synem

Sandru Novákovou mohou diváci vidět v osmidílném detektivním seriálu, který se odehrává na Slapech. Herečka prozradila, kvůli čemu nabídku přijala a v jakých netradičních podmínkách tři měsíce během natáčení žili.

Krásné počasí, voda, spaní v chatičce a večer posezení u ohně. To není dovolená, ale pracovní pobyt Sandry Novákové (41) na natáčení seriálu Pod hladinou. „Moje role je velitelka podporučice Alice Jirásková. Jsem vlastně hlavní kriminalistka a strašně si to užívám,“ popsala Sandra svou roli. Pod hladinu se sice nedostane, ale je ráda. „Já jsem strašně zimomřivý člověk. V bazénu potřebuji aspoň 31 stupňů, takže potápění jsem ráda přenechala kolegům,“ řekla spokojeně herečka webu Prima Ženy.

Kromě suchého natáčení ji zaujala i nabídka hlavní role kriminalistky, kterou nikdy doposud nehrála. „Hlavně to také režíruje můj muž, což bylo lákavé. Vlastně jsme řešili, že budeme od sebe tři měsíce, a pak najednou mi zavolali, že mi nabízejí tuto roli. Vyřešil se nám tím stres z odloučení,“ vyprávěla spokojená Sandra, která s celou rodinou spala v nedalekém dětském táboře v chatičce. Vařili si na vařiči a po večerech vysedávali u ohně jako správní táborníci.

A aby se syn nenudil, tak také jednu roli dostal. „Je tam taková pěkná postava jednoho kluka, o kterého se zajímá sociálka a on vůbec nemluví, takže to má jednoduchý. Vzhledem k tomu, že jsme tu všichni, tak bylo nejjednodušší řešení ho rovnou do toho angažovat,“ vysvětlila pro redakci Prima Ženy Sandra Nováková, kterou můžete vidět v seriálu Pod hladinou od středy 30. srpna na Primě.

Pokud se vám mini série Pod hladinou líbí, ohodnoťte ji na Kinoboxu


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.