Pobřežní policie, dobrá nálada i jedinečné téma o nálezu kokainu. To vše vás čeká na prima+

Podzimní sezóna na prima+

Streamovací platforma prima+ nabízí skvělou podívanou a bohatou seriálovou tvorbu i na podzim. V září a říjnu představí uživatelům hned tři prémiové novinky. Tým pobřežní policie bude řešit případy turistů v minisérii Na vlnách Jadranu, komediální seriál Malá velká liga nás zavede do školního a fotbalového prostředí a unikátní téma nálezu kokainu mezi banány zpracovává seriál Banáni.

Uživatelé streamovací služby prima+ se mají na co těšit. Kromě pestré seriálové i filmové nabídky je čekají premiéry tří novinek, které by si rozhodně neměli nechat ujít.

Na vlnách Jadranu

Volné pokračování seriálu Pod hladinou nese název Na vlnách Jadranu a hlavní postavu – Jana Zacha – opět ztvární Matěj Hádek. Ten bude řešit problémy českých občanů na souši a zároveň se bude pokoušet uzavřít svou minulost.

„Natáčelo se tu téměř stejně jako v Česku, všichni byli v pohodě. Já mám ale raději natáčení na jaře, na podzim a v zimě. Díky mému fototypu je léto trochu horší. Místní říkají, že to tu dlouho nezažili, ale poměrně dost tu pršelo,“ popisuje natáčení Matěj Hádek a do toho poodhaluje, co ho na chorvatském pobřeží čeká: „Jan Zach utekl sám před sebou do Chorvatska, bude tu pomáhat místní policii s českými turisty. V práci je precizní a zásadový. Není mu zrovna dvacet, a přesto si nedokázal uspořádat svůj život, tak je lehce v depresi. Já sám tu potřebu utíkat nemám. Je to daleko lepší než dřív.“

Po boku Matěje Hádka bude stát slovenská herečka Natalia Germani (Princezna zakletá v čase) coby záchranářka Vesna. V seriálu nebude chybět ani jeho přítelkyně Alice (Sandra Nováková), vyšetřovatelka z krajského policejního ředitelství. „První natáčecí den proběhl 28. dubna na Vidove Gore, což je nejvyšší hora Jadranských ostrovů s výhledem na nekrásnější pláž v Chorvatsku. Seriál se natáčí převážně v městečku Sutivan. Jsme rádi, že se nám podařilo dát dohromady skvělý tým lidí a herců, kteří se na natáčení toho jedinečného seriálu podílejí,“ upřesňuje informace producentka a ředitelka výroby skupiny Prima Lucia Kršáková.

Malá velká liga

Skvělý fotbalista a brilantní prvoligový trenér vinou svého chování vyfasuje podmínku a veřejně prospěšné práce na základní škole. Najít si cestu k netalentovaným malým fotbalistům se ukáže jako trest daleko větší, než se na první pohled mohlo zdát… Marek Němec alias Honza Růžička stojí před životní výzvou: z šestice malých specifických žáčků vychovat fotbalisty, kteří obstojí v meziškolní konkurenci.

Díky tomu ale vedle snahy získat zpět svou práci a manželku zjistí, že jsou možná i jiné věci, na kterých v životě může záležet. A dokonce možná i jiné ženy… Pomohou mu nové životní lekce k tomu, aby se stal o trochu menším egoistou a narcisem?

Pro Marka Němce je hlavní role fotbalového trenéra Růžičky vykročením ze stereotypu. „Je to debil, zato nádhernej. Ale on se polepší. A mě baví! Je to nesmírně zábavně napsané. Mně skutečně fotbal nic neříká, ale říká mi něco dobrý sportovní výkon, párkrát jsem dobré sportovní výkony viděl, v tomto má ode mě fotbal respekt – a pak také za charitativní rozměr. To mi přijde dobrý. Ale jinak tomu neholduju. Husinu nemám, a to točíme na Spartě. Ale ten prostor je charismatický a umím si představit, že jako divák si to užiju,“ říká Marek Němec, který sám sportu příliš neholduje. „Skončila mi všechna divadelní představení, která mi držela kondičku, tak teď musím. Dělám kliky, sedy, lehy, mám rád kolo a vodní sporty, ale nejsem žádný vášnivý sportovec a nemám sportovní návyk v tom smyslu, že bych si sportem čistil duši. Čistím si ji přes hudbu a výlety a koukáním do dálky,“ přiznává Marek Němec.

Banáni

Nový seriál Banáni vychází z reálné kauzy, kdy bylo v jednom ze supermarketů v krabicích s banány objeveno velké množství kokainu. Osmidílná černá komedie se pyšní i perfektním hereckým obsazením. Diváci se mohou těšit na Cyrila Dobrého, Sandru Novákovou, Ondřeje Malého, Petru Horváthovou, Marsella Bendiga, Naďu Konvalinkovou, Josefa Cardu, Leoše Nohu a mnoho dalších.

Režie se ujal úspěšný Vojtěch Moravec: „Jde o velmi zábavný seriál, opravdu volně natočený na motivy skutečné události. Za mne by byl hřích nezafabulovat si nad tímto námětem a neudělat nějakou zábavnou sérii. Tady se producentům a autorovi povedl vytvořit velmi zajímavý příběh s krásnými postavami a je velká radost na tom pracovat. Moc se těším na to, až bude seriál dotočený a budeme na něm pracovat ve střižně.“

Osmidílný seriál se z velké částí odehrává v pohraničním supermarketu, ve kterém přeruší běžné předvánoční ráno šokující nález. Mladý skladník Jirka (Cyril Dobrý) objeví v banánech z Kolumbie kontraband kokainu stamilionové hodnoty. I přes počáteční pochybnosti se rozhodne začít drogy prodávat, a to s pomocí šéfové skladu Šárky (Sandra Nováková) a člena ochranky Iggyho (Ondřej Malý). Nezkušená trojice si po sérii neúspěšných pokusů vybuduje funkční model distribuce drog přímo na pokladně prodejny prostřednictvím plyšáčků – odměn z věrnostní akce marketu. Postupem času se ale začnou objevovat různé problémy a naprosto neuvěřitelné zápletky, které si diváci nemohou nechat ujít.

Pestrá nabídka čeká diváky na podzim také na Primě:

Sdílejte článek
Štítky policie FTV Prima Marek Němec program seriál fotbalista fotbal Sandra Nováková Ondřej Malý Matěj Hádek Natália Germániová prima+ Na vlnách Jadranu Banáni Cyril Dobrý Malá velká liga

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.