Celebrity

20. února 2023 14:42

Eliška Reiglová

Tereze Pergnerové se po synovi v zahraničí nestýská. Jsme absolutně napojení, říká

Moderátorka Tereza Pergnerová (48) dlouhá léta sdílela domácnost se dvěma dětmi a nyní si zvyká, že už je tam jen jedno. Starší Samuel (23) se totiž odhodlal k velkému životnímu kroku a odjel do ciziny, kde získává pracovní zkušenosti. Místo slz se ale zkušená máma raduje – ví, že postavení se na vlastní nohy je pro něj nejlepší.

Tereza Pergnerová a její syn Samuel ještě donedávna bydleli pod jednou střechou. Po dvacítce je ale čas na to, aby dítě alespoň na čas opustilo rodinné hnízdo a vyzkoušelo si život, jaký skutečně je. Samuel se nicméně neodstěhoval jen do vedlejšího města, od domova se vzdálil na stakilometry daleko.

Mohlo by vás zajímat: Hanzlíkův syn David o přísném otci: Pro ránu nešel daleko, měli jsme složitý vztah

„Odjel do ciziny pracovat. Vystudoval kuchařinu, pak si dělal dva roky nástavbu v oboru podnikání, tak teď poprvé odjel do profesionálního provozu,“ řekla Tereza Pergnerová portálu Expres.cz s tím, že syn odjel do Švýcarska, kde pracuje v obrovském hotelu.

Život v oddělení

Tereza Pergnerová se přijela bavit na Česko Slovenský ples, jen krátce před ním ale byla nemocná a musela si odpustit výlet, který by pro ni byl ještě o něco příjemnější než tato společenská událost. V brzké době ovšem plánuje, že za synem poletí společně s rodinou.

„Chtěla jsem za ním jet už teď, ale byla jsem nemocná. Budu muset malinko počkat, ale až to půjde, pojedeme ho všichni podpořit,“ svěřila se moderátorka, která je kromě Samuela maminkou také čtrnáctileté Nathalie.

Stesk se nekoná

Mnoho matek jen velmi těžce nese, když se jejich dítě, obzvláště to prvorozené, vydá svou cestou a opustí domov, který léta zaplňovalo smíchem. Tereza Pergnerová ovšem nesmutní. Je nadšená, že její syn odjel na zkušenou a že se jednoho dne vrátí s nezapomenutelnými zážitky.

„Mám to jinak, protože jsme se Samem absolutně napojeni. On je moje zrcadlo, já jsem jeho zrcadlo, a když vím, že to bylo jeho rozhodnutí, těší mě, že se odhodlal. Když s ním mluvím, vidím, že jeho úsměv je uvolněný, že je rád, že to chtěl. Takže má, co chtěl. A já mu moc držím palce,“ dodala.

Vstupte s námi do prima+ a užívejte si kvalitní české i zahraniční filmy a seriály:

Sdílejte článek
Štítky moderátorka Švýcarsko syn zahraničí Česko Tereza Pergnerová Samuel Pergner

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.