Celebrity

25. června 2024 16:20

David Laštovka

Tereza Pergnerová se vdávala v džínách a tričku. Otce svého syna nikdy neprozradila

Tereza Pergnerová v 7 pádech Honzy Dědka

Moderátorská televizní hvězda Tereza Pergnerová patří mezi velmi empatické ženy. Stále si uchovává mladistvý vzhled a vypadá báječně. V době dospívání se stala pro mnohé idolem a získala si spoustu fanoušků. Jak to měla v životě s láskou?

Tereza Pergnerová se stala matkou ve 26 letech, kdy přivedla na svět malého Samuela. Kdo je jeho otcem, nikdy neprozradila. Ani v synově rodném listu není otec uveden, příjmení mu Tereza dala svoje. Rok po jeho narození se vdala za o čtyři roky mladšího podnikatele Dalibora Korejse. Svatbu pojali uvolněně. Moderátorka na sobě měla místo šatů džíny a pruhované tričko. Brali se v roce 2001, brzy ale zjistili, že jim to neklape. Manželství bylo formálně rozvedeno až v roce 2008, ve skutečnosti spolu ovšem nežili už mnoho let.

Románek s Liborem Boučkem

Další láskou Terezy Pergnerové byl o šest let mladší Libor Bouček. Jiskra mezi nimi přeskočila v roce 2005, kdy společně moderovali reality show VyVolení. Jejich románek ale vydržel jen několik měsíců. Krátce nato se zamilovala do podnikatele Jiřího Chlebečka, který se stal jejím osudovým mužem. Po dvouletém soužití se jim narodila dcera Nathálie. Ve vztahu se jim krize nevyhnuly, všechny ale nakonec vždycky dokázali společně překonat.

Kdykoliv slaví Jiří narozeniny, Tereza mu prostřednictvím sociálních sítí posílá dojemné vzkazy. „Post pro muže, který nemá Instagram. Muži, vše jsem ti už řekla osobně, přesto píši i sem. Možná je to určitý druh mé degenerace, jako by skutečný prožitek nestačil, viď? Úplně tě slyším. Je ti dnes 54 let, kus z té doby mohu jít po tvém boku. Někdy vedle, někdy za tebou a jindy zase před tebou. Ale vždy s vědomím, že mám štěstí. Ty totiž víš, kdo jsi. Ty víš, kam patříš. Nežijeme život v luxusu, ale žijeme luxusní život. Ať jsi zdráv, po těle i na duši. Ten nahoře tě má rád,“ napsala například před dvěma lety.

Otec psal hity pro Karla Gotta

Otcem Terezy Pergnerové byl jeden z nejúspěšnějších českých textařů Eduard Pergner. Pod pseudonymem Boris Janíček napsal řadu písňových textů pro Karla Gotta, Michala Davida, Jitku Zelenkovou, Petra Spáleného, Michala Penka nebo soubor Kroky Františka Janečka. „Poté, co Petrovi Spálenému napsal text k písni Josefína, ho nesmyslně zakázali. Jak se tam zpívá ‚Učitelka Josefína vůbec nemá ústa líná‘, oni naprosto absurdně usoudili, že je to narážka na Stalina. Ústa líná – u Stalina. Proto musel psát pod jiným uměleckým jménem,“ prozradil redaktorovi webu Prima Ženy hudební skladatel Zdeněk Barták, kterého s Pergnerem pojilo úzké přátelství.

Mohlo by vás zajímat: Brzobohatý terčem kritiky kvůli písni od Gotta. Zničil velký šlágr, míní expert

Eduard Pergner se spolupodílel také na scénářích k hudebním filmům režiséra Jaroslava Soukupa Discopříběh a Discopříběh 2. Když se točila dvojka, zahrála si v ní i Tereza, které v té době bylo 17 let.

Kus holky v těle dospělé ženy zůstává, říká o sobě

Tereza Pergnerová se brzy objeví v nové reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou uvede streamovací služba prima+, a v níž největším vítězstvím bude překonání svých vlastních limitů. Na projektu spolupracovala s řadou parťáků, se kterými se potkávala i v kultovní reality show VyVolení, jež dokázala oslovit miliony diváků.

Jak se jedna z nejslavnějších českých moderátorek ze svého pohledu změnila za dlouhá léta v showbyznysu? „Kus té holky pořád v těle dospělé ženy zůstává. Pořád mám ráda život,“ prozradila Tereza Pergnerová v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.