Tereza Pergnerová přichází s novou reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Prima+ pestrá nabídka filmů a oblíbených pořadů kdekoliv a kdykoliv online

Nová extrémní seznamovací reality show přináší nejen vztahová dramata, ale místy se mění i v boj o přežití. Diváci budou moci sledovat několik nových párů, které budou čelit nástrahám nehostinného prostředí opuštěné pláže i faktu, že tam jsou s člověkem, kterého vůbec neznají. Páry spojené jen prvotní sympatií a odborníky uvíznou na opuštěném ostrově. Izolovaní a postavení proti silám přírody zde budou hledat lásku. Reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití pochází z dílny tvůrců celosvětově uznávaného seznamovacího formátu Svatba na první pohled, ale zde místo luxusní dovolené páry čeká dobrodružství na celý život.

Zcela novou show bude provázet oblíbená moderátorka Tereza Pergnerová (50): „Natáčení probíhalo na magických Filipínách, nachází se zde i takový spirituální oltář, kde si dva lidé, kteří se neznají, řeknou ano. Naše páry jsou samozřejmě často nervózní, jsou dojemní, jsou roztomilí, jsou stydliví, ale pokouší se ve svém životě něco změnit a najít spřízněnou duši.“

Vše o pořadu Honeymoon – líbánky k nepřežití

  • Počet dílů: 60 dílů, 35 min
  • Žánr: Seznamovací reality show
  • Moderátorka: Tereza Pergnerová
  • Premiéra: Již brzy na streamovací platformě prima+
  • Od tvůrců seznamovací reality show Svatba na první pohled
  • Lokace: Filipíny

V tomto odvážném a originálním formátu se budoucí páry poprvé setkají na speed datingu. Jedna minuta rozhodne o tom, kdo z dvaceti mužů a dvaceti žen vytvoří pár a odletí na druhý konec světa. Ihned poté se jeden druhému zaslíbí při intimním svatebním obřadu v prostředí exotických Filipín. Po obřadu jsou odvezeni na opuštěnou pláž, kde je čeká životní dobrodružství.

Více pořadů žánru reality show si můžete užít již nyní online na prima+

Páry spolu budou na opuštěných plážích

Na těchto odlehlých plážích jsou rodící se vztahy brzy podrobeny zkoušce, protože páry spolu žijí a starají se o sebe s minimem prostředků. Osamělí a opuštění musí spolu komunikovat a spolupracovat, aby si poradili, a když jde do tuhého, nemají kam uniknout. Sblíží je útěk z moderního života, nebo je naopak rozdělí? Povede k lásce, nebo k nenávisti?

Mohlo by vás zajímat: Tereza Pergnerová přiznala, že už není slavící typ. Ráda mlčím a naslouchám, tvrdí

„Já jsem moc ráda, že divákům přinášíme reality show, která na obrazovkách Primy chyběla, zároveň cítím velkou radost z toho, že Honeymoon – líbánky k nepřežití moderuje Tereza Pergnerová,“ říká výrobní ředitelka skupiny Prima Lucia Kršáková. Po několika týdnech jsou páry odděleny a vrací se do civilizace, kde musí učinit rozhodnutí, které jim změní život. Obnoví svůj závazek a zůstanou spolu, nebo půjdou každý svou cestou?

Honeymoon – líbánky k nepřežití už brzy na prima+.

Tereza Pergnerová byla nedávno také hostem pořadu 7 pádů Honzy Dědka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 7. 2024

Berani, ustupte a nechte dnes otěže převzít někoho jiného. Důvěřujte ostatním. Je tu mnoho pomocných rukou, které vás povedou. Nejdůležitější je nechat se unášet a důvěřovat. Ostatní vás budou vést, pokud jim to dovolíte. Váš mozek může bzučet do té míry, že budete mít pocit, že jste ztratili kontrolu. Uvolněte svou mysl a zklidněte nervy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.